A legtöbb sérelmedet melyik nemnek köszönheted?
Figyelt kérdés
Ha visszagondolsz életed top 10-15 legnagyobb sérelmére, azt többségben melyik nem okozta? Nem feltétlenül párkapcsolatra értem (de azt is beleszámolhatod), inkább volt tanár, rokon, barát, munkatárs stb... által okozott testi és lelki bántalmazásra gondolok.
A saját korotokat és nemeteket is írjátok le légyszi.
2021. máj. 28. 00:33
12/19 anonim válasza:
Saját magamnak köszönhetem, mert fafej vagyok. Ettől függetlenül a nők egy részének is köszönhetem. (F39)
13/19 anonim válasza:
Férfiként a férfiak okozták a sérelmeim 90%-át. Nők kevesen, de mély sebeket ejtettek és csak olyanok, akiket közel engedtem magamhoz. Szerintem a nők jobban értenek a fájdalom okozásához, de nem használják ezt a tudásukat bárkin. A férfiak válogatás nélkül belerúgnak mindenkibe, aki szembe jön, de felszínesebben teszik ezt.
14/19 anonim válasza:
A legnagyobb sérelmemet egy férfi okozta, de a legtöbbet nők. Rengeteg az aljas nő, 29/N
15/19 anonim válasza:
Munkáltatók/kolegák vegyesen. :D
16/19 anonim válasza:
Pfff..nem tudom. Szerintem nem is volt eddig életemben 10 sérelmem.Talán egy - kettőre, ha vissza tudok emlékezni, szóval döntetlen. F50.
17/19 anonim válasza:
Férfiak. Nők is okoztak sérelmeket, de sokkal kevesebbet.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!