Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tegnap vallomást tettem,...

Tegnap vallomást tettem, ennek köszönhetem a tegnapi álmomat? Ill ha igen akkor mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Előzmény:

Szóval tegnap egy lánynak vallomást tettem iwiw-en(csak ott tudtam mert nem volt más lehetőségem) hogy tetszik nekem és szeretném megismerni..., egész nap rá gondoltam és hogy mit fog válaszolni

Álom:

Azt álmodtam hogy egy volt osztálytársam és jó barátom egyben mesélte hogy elköltöztek de még a városukon belülre, és ő nagyon ideges volt emiatt.

Aztán egy elhagyott irodaházba bementünk pár barátommal ahol nagyon sötöt volt és arra lettünk figyelmesek hogy egy vásár volt ott ahonnan az egyik unokatesóm jött ki, hirtelen ott voltunk ahol régebben laktak az unokatesómék(abban a városban ahol én is élek) és ott volt az egyik szobályuk ahol egy rajz volt hogy kirakva és ez volt ráírva:"itt laktunk 4éve"(ők is költöztek a fent említett városba pár éve)

aztán egyszercsak a mi házunk előtt voltunk ahol az említett unkoatestvérem kígyóvá változott és nemkis félelmet keltett bennem... kb ennyi

kicsit hosszúra siekredett!

a nappali dolog miatt álmodtam ezt? és ha igen akkor a költözés és a kígyó motívumok mit jelenthetnek?

légyszives hülyeségtől kíméljetek!

2010. máj. 25. 11:45
 1/2 anonim válasza:

költözés=változás

kígyó meg talán valami probléma ami elől menekülsz

2010. máj. 26. 09:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Pénz áll a házhoz.
2010. máj. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!