Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Égi jelnek köszönhetem azt,...

Égi jelnek köszönhetem azt, hogy nem ütöttem el a kislányt?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosban vezettem, kb. 40-45 km/h sebességgel haladtam a főutcán, mikor a első jobb oldali tükrömön rákoppant egy bogár. 10 mp-en belül arra eszméltem, hogy ugyanazon az oldalon egy kisgyerek kezd rohanni a száguldozó kocsimhoz, nem is figyelte, hogy jön-e kocsi. Nem volt se zebra, se gyalogátkelő. Úgy gondolta, hogy csak úgy, hirtelen átmegy az út másik oldalára.

Pár centin múlt a baleset, szerencsére azonnal lefékeztem. Annyira gyorsan történt minden, tegnap késő délután történt. Még reggel is remegett a kezem az idegességtől, éjszaka nem is tudtam aludni.

Valószínűleg ha nem figyeltem volna a bogárra akkor baleset lett volna az esetből.

Így történt az eset rajzként (egyszerűsítve):

[link]

A véletlen műve lehetett, hogy pont a baleset előtt néhány mp-el csapódott a bogár a jobb oldali ablakhoz, hogy figyeljek oda a kislányra?

2021. aug. 26. 10:07
1 2
 1/11 SZücsöm ***** válasza:
65%
1 biztos aki jelet akar látni valamiben az meg is fogja találni.
2021. aug. 26. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Égi jelek... De ha az az égi valaki irányítani tudta azt a bogarat és nekivezette az autónak (Ezzel a bogár életét kockáztatva, aki elméletileg ugyanolyan értékes, mint egy ember, nem?), akkor nem lett volna egyszerűbb a kislányt arrébb irányítani? Így nem csak pár centin múlott volna, hanem esély sem lett volna a baleset megtörténtére.
2021. aug. 26. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Nincsenek véletlenek...de inkább a bogár mint a belső hangra nem figyelő riadt gyerek nem 2-es?
2021. aug. 26. 12:05
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

Ne rohangáljon az úton,minek rohangál?ha sokáig csinálja majd kap egy lábszártörést egy biciklistől,aztán egy motorostól és végül elcsapják mint a bogarat..még nem volt benne a karmájában ha nem tanul majd lesz és garantáltan olyan fogja eltaknyoltatni akinek szintén benne van..

Ismerősöm mesélte jópár évvel ezelőtt,hogy szemtanúja volt egy durva balesetnek amikor 2 kocsi összement egy kereszteződésben ő éppen a járdán sietett hazafelé és amikor az egyik kocsi kipörgött egyenesen a járdafelé ő hirtelen lefagyott a rémülettől,ezután csak azt vette észre,hogy egy irtózatos erő felemeli és arrébb tolja 2 méterrel és ha ezt nem teszi akkor a hátamögött lévő lámpaoszlop és a kocsi közé préselődik,szóval ilyen is létezik ha nagyon muszáj közvetlenül is beavatkoznak de ez nagyon ritka..

Azért kicsit bonyolultabb feladatot végzünk itt mint a csoporttudattal rendelkező rovarfaj.Ha nekem véletlenül kitépi a hajkefe egy hajszálam,akkor nem sírok utána hanem növesztek helyette másikat...de majd 2-es elmond egy imát a közúti balesetben elhunyt bogárkáért...meg talán az uzsonna nélkül maradt rigókért,merthogy az is benne van a pakliban..

2021. aug. 26. 12:49
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
10 mp-ig kerested a bogarat a tükrön?
2021. aug. 26. 13:30
 6/11 A kérdező kommentje:

5: 10 mp-en belül...

Nem tudom pontosan hogy mennyi mp volt a két esemény között, mert gyorsan történt.

2021. aug. 26. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem égi jel volt. Más miért nem kap ilyenkor? Sok olyan eset van, hogy zebrán ütöttek el embert.

Ha valami felsőbb erő megakarta volna akadályozni, akkor nem hinném, hogy ilyennel csinálta volna, mert mi van ha nem figyelsz annyira a bogárra, csak úgy vagy vele h csattant azt kész. Inkább akkor elbuktatta volna a kislányt, az 100%-ra biztos módszer lett volna.

2021. aug. 26. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de ilyen velem is volt , lerohadt a kocsink még kb 20évvel ezelőtt ,és apum meg a bátyám be akarták tolni ,én a kocsi mögött álltam a a villanykarónál ,amikor is hirtelen a kocsi megindult hátra felé ,apum 1mp alatt a kocsiba ugrott és berántotta a kézi féket a tesóm meg félre lökött engem. 1mp alatt így hirtelen reagálni lehetetlen , de olyan is volt hogy ismerőssel motoroztunk mikor is egy kavicsos részen kicsúsztunk ,neki eltört a karja nekem a lábamra esett a motor de karcolás nélkül megúsztam. Plusz ismerősökkel kocsikáztunk mikor megszólalt a telom hogy menjek haza mert várnak otthon ,kiszálltam a kocsiból utána 10perc múlva kamion rohant beléjük , mind súlyos sérüléat szereztek. Később kiderült hogy pont az Ég veled szólt a rádióban a baleset pillanatában azóta is kirázz a hideg attól a zenétől. Meg mennyi ilyen történt még velem ,hogy időm nem lenne leírni.
2021. aug. 26. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jut egy érdekes esetem. 12-13 éves lehettem, egyedül voltam este otthon, vártam haza meloból anyut. Álldogáltam a kisszoba abaknál és egyszercsak meghallottam, hogy matatnak a zárban, csörög a kulcs. Egyből siettem az ajtohoz, gondolván megjött anyu. Amint elléptem az ablakból, a mögöttem lévő ablakból lezuhant a nehéz függönykarnid. Ilyen régi, fa, nehéz karnist képzeljetek el, nem csak egy karnisrudat és jo nagy volt a belmagasság is, lehet agyon is csapott volna,ha rám esik.

Ám az ajtóban nem volt senki, nem jött senki haza, viszont ha nem hallottam volna a kulcs zörgést, nem léptem volna el az ablaktol és történhetett volna baj.

Nos ha ez nem lenne elég, a következő frászt akkor éltem át, mikor anyám később gyanakvóan nekem szegezte a kérdést, hogyan eshetett le a karnis, ha a kampó normálisan a falban van ? Mert igy kb csak lelökni lehetett volna, pontosabban leemelni onnan.

Máig feláll a nemlétezö szőr is a hátamon, ha ez az eset eszembe jut.

2021. aug. 26. 19:40
 10/11 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyenekben. A gyors reakció és a figyelmes vezetés az oka. Apám nem egyszer járt már hasonlóan, csak ő leginkább állatokkal, a semmiből kiszaladó állat előtt is képes lefékezni a sötétben hulla fáradtan.
2021. aug. 26. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!