2/15 anonim válasza:
Az amit leírtál a végrendeletedbe, ha volt egyáltalán..vagy amit kértél. De ez persze attól is függ hogy hogyan halsz meg.
4/15 anonim válasza:
Erre nincs egyetemleges válasz. Attól függ, hogy melyik vallást, kultúrát nézed. Én nem tudom, hogy miben higgyek jobban, a reinkarnacioban vagy a menny/pokol létezésében.
6/15 anonim válasza:
Visszamegy a levesbe
Legalább is én erre a következtetésre jutottam, hogy a forrás ahonnan jöttünk, oda visszamegyünk
Egy amolyan tudatosság forrás, ami az egész világegyetemnek az alap építő eleme, ami mindenbe benne van
7/15 anonim válasza:
Mint minden organikus lény, megsemmisül.
8/15 anonim válasza:
Hazamegyünk a valódi otthonunkba.Itt csak vendégek vagyunk.
10/15 anonim válasza:
1. test lebomlik, erre valók a baktériumok
2a. ha materealista vagy és csak a testben hiszel akkor semmi
2b. ha hiszel a lélekben akkor lélekvándorlás. Átmész, megitélik mit kellett volna megcsinálnod itt a földön és mit sikerült ebből, ha kell megbüntetnek (az öngyilkosokat nagyon keményen), továbbképzés kinek mi jár, aztán új terv, új élet és megint oááááááá.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!