Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aura: Mit kezdjek ezzel az...

Aura: Mit kezdjek ezzel az "áldással"?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta látom az aurát, de nem úgy ahogy a könyvek írják, hogy nézz az ember homlokára, vagyis próbálj mögé látni, és akkor meglátod embertársaid körül a fényt. Nem 3-4centis fényeket látok, legalább 10-15centiméteres fényeket, tudom már magamban számomra milyen szín mit jelent egy embernél. Nem vagyok az a fajta, aki ez alapján ítéli meg az embereket, mert volt már igazából egy hatalmas csalódásom, de mégis csak tudom előre, hogy körülbelül mit várhatok. A körülöttem lévők nem tudják 2 fontos emberen kívül, de ők csak úgy vannak vele, hogy hisznek nekem, mert tudják, hogy nem hazudnék, de számukra ez felfoghatatlan, így ha én mondok valamit egy emberrel kapcsolatban előre, ők még nem hisznek benne(m) 100%-an. Nagyon sok ideig próbáltam nem az aurákra koncentrálni, de valahogy mindig látom őket, egészen félhomályig. Sötétben semmi... Sőt, még a sajátomat is látom. Számomra ez nagyon fura, és néha borzasztóan idegesít. Hogy békéljek meg vele?

16/L

2010. aug. 29. 21:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Igazából legyenek ilyenek

Örülj neki hogy te nem vagy ilyen és feltehetőleg tudsz normálisan gondolkodni (eltekintve attól amit az előzőkben írtál)

A legnagyobb baj a 21-ik században, hogy az emberek elvannak szállva, hülyék és kész

Most komolyan, ki az aki őszintén beszél ebben a világban?? Az emberek már annak is örülnek, ha a saját anyukkal őszinték lehetnek...

2010. szept. 1. 16:31
 32/36 anonim ***** válasza:

figyeljetek.

szerintetek most mindent tudunk a bolygóról meg ilyesmiről?

nem. akkor nem folynának kisérletek.

igy ha valamit mondanak vagy elhiszed vagy nem.

az is baj ha túl hiszékeny valaki,az is baj ha nagyon nem hiszékeny(megakad ahol van).

2010. szept. 1. 16:48
 33/36 anonim ***** válasza:

az hol kisérlet, hogy világvége? vagy háború?

de ennek már semmi köze a kérdéshez

2010. szept. 1. 17:48
 34/36 anonim ***** válasza:

tudományos kísérletekre gondoltam. látom nem érted amit írok. :)

szerintem se lesz 2012 világvége. de egyszer biztos lesz.(senki se tudhatja mikor lesz,talán ha tudományosan megalapítják hogy lesz)Mert semmi se tart öröké :)

egyszer elkezd az emberiség hanyatlani mint a római birodalom :) pl: lehet hogy kivágjuk az összes fát és akkor mi lesz? :)

2010. szept. 1. 18:13
 35/36 anonim ***** válasza:

nem akarok ebbe belefolyni

elegen fogalalkoznak már ezzel a témával

És igen talán semmi se tart örökké, de ne is tartson:) Az túl hosszú és fájdalmas dolog volna, éppen elég az embereknek egy élet, és éppen elég az is, hogy ez átlagban 60-70 év fölött már elég csekély

Nem hiába jósolják azt se, hogy a jövőbe az átlag életkor nem haladja meg a 60-at, ezzel nem azt akarom mondani, hogy az emberek nem akarnak élni 70 év felett...

De ne is legyen 2012-be világvége, mert akkor sose lehetek felnőtt és költözhetek el

2010. szept. 1. 19:27
 36/36 A kérdező kommentje:
Tyű, csak egy kérdést tettem fel, és hogy átmentünk a világvégébe:D Így visszaolvasva tényleg fura, hogy elhittem a könyvhöz hasonló írást, de mivel én nem viccből, iróniából tettem fel a kérdést, meg se fordult a fejemben, hogy ezen valaki tud poénkodni. Valaki kérdezte, h tényleg látom e, ha koncentrálok...nem...én nem csak akkor látom, én mindig! Ezért tettem fel a kérdést, h hátha találok valakit, aki hasonló helyzetben van, és esetleg tud segíteni. De ahogy látom nem. Az a valaki, aki annyira erőlteti a szemészetet, már írtam, hogy voltam, tökéletes a látásom, semmit különöset nem találtak.
2010. szept. 1. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!