Aura: Mit kezdjek ezzel az "áldással"?
Kiskorom óta látom az aurát, de nem úgy ahogy a könyvek írják, hogy nézz az ember homlokára, vagyis próbálj mögé látni, és akkor meglátod embertársaid körül a fényt. Nem 3-4centis fényeket látok, legalább 10-15centiméteres fényeket, tudom már magamban számomra milyen szín mit jelent egy embernél. Nem vagyok az a fajta, aki ez alapján ítéli meg az embereket, mert volt már igazából egy hatalmas csalódásom, de mégis csak tudom előre, hogy körülbelül mit várhatok. A körülöttem lévők nem tudják 2 fontos emberen kívül, de ők csak úgy vannak vele, hogy hisznek nekem, mert tudják, hogy nem hazudnék, de számukra ez felfoghatatlan, így ha én mondok valamit egy emberrel kapcsolatban előre, ők még nem hisznek benne(m) 100%-an. Nagyon sok ideig próbáltam nem az aurákra koncentrálni, de valahogy mindig látom őket, egészen félhomályig. Sötétben semmi... Sőt, még a sajátomat is látom. Számomra ez nagyon fura, és néha borzasztóan idegesít. Hogy békéljek meg vele?
16/L
aztaa:O
minden embernél látod akire csak ránézel az utcán vagy ha csak koncentrálsz?
ez most eléggé elkezdett érdekelni:S
szkeptikusok nincsenek itt az oldalon?
szkeptikusok azt mondják hogy az a hő.
szerintem hülyeség.
a hő színe nem változik. aura színe változik.
vagyis nem lehet hő.
mind1 buták .
23:12
van egy ilyen könyv isXD
Evermore, vagy mi a címe
ezt onnan szedted?
mert ha komolyan lenne ilyen képességed már nem itt lennél, hanem valami valóságshowban
Tényleg igaz amit leírtál, vagy csak jó hülyíteni az embereket?
Egy érintésre tudod miről szól a film, vagy könyv és hallod az emberek gondolatát??
mert ha viccnek szántad, akkor nagyon nem vagy vicces, mert a kérdező gondolom nem ezért tette fel a kérdést, hogy hülyének nézzék, még akkor se ha ez a kérdés eléggé abszurd
23:12 hozzászoló.
szerintem nem lenne valóságshowban.
én is ismerek olyanokat akinek van. és még sincsen valóságshowban. (mert gondolom dolgoznak inkább vagy stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!