Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aura: Mit kezdjek ezzel az...

Aura: Mit kezdjek ezzel az "áldással"?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta látom az aurát, de nem úgy ahogy a könyvek írják, hogy nézz az ember homlokára, vagyis próbálj mögé látni, és akkor meglátod embertársaid körül a fényt. Nem 3-4centis fényeket látok, legalább 10-15centiméteres fényeket, tudom már magamban számomra milyen szín mit jelent egy embernél. Nem vagyok az a fajta, aki ez alapján ítéli meg az embereket, mert volt már igazából egy hatalmas csalódásom, de mégis csak tudom előre, hogy körülbelül mit várhatok. A körülöttem lévők nem tudják 2 fontos emberen kívül, de ők csak úgy vannak vele, hogy hisznek nekem, mert tudják, hogy nem hazudnék, de számukra ez felfoghatatlan, így ha én mondok valamit egy emberrel kapcsolatban előre, ők még nem hisznek benne(m) 100%-an. Nagyon sok ideig próbáltam nem az aurákra koncentrálni, de valahogy mindig látom őket, egészen félhomályig. Sötétben semmi... Sőt, még a sajátomat is látom. Számomra ez nagyon fura, és néha borzasztóan idegesít. Hogy békéljek meg vele?

16/L

2010. aug. 29. 21:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

15:57: Tényleg? :-O Életembenm nem tudtam, mi az az Evermore, nem onnan vettem, írás közben találtam ki mindet :D Különben meg, ha lenne ilyen képességem, nem lennék valóságshowban, de még a médiában sem ;)

23:12

2010. szept. 1. 16:02
 22/36 anonim ***** válasza:

nagy arc vagy te

így átvágni valakit

és még be is vették

olvasd el akkor azt a könyvet, bár mondjuk én 1 fejezetig bírtam:S

15/L

2010. szept. 1. 16:06
 23/36 anonim ***** válasza:

23:12 hozzászoló nekem se látszik igaznak.

sry

ugy tudom(és halotam hogy hasznátla valaki. Aurából olvasás.(nem ugy kell érteni hogy olvasni az aurájából )mind1.veszélyes. am sry hogy kevest irtam erről :)

2010. szept. 1. 16:06
 24/36 anonim ***** válasza:

Én néztem a legnagyobbat szerintem, amikor láttam, hogy valaki komolyan vette :-O :D

Hogyhogy csak egy fejezetig bírtad?

(a 16/F része igaz volt(bár annyira már nem sokáig) :)

2010. szept. 1. 16:10
 25/36 anonim ***** válasza:

XD

Azért mert rájöttem, hogy nem is igazán az én stílusom mert nagyon Twilight feeling-e volt, amit azóta kinem állhatok, hogy tömeg filmé vált

szóval sajna ezt a könyvet AJÁNLANI NEM TUDOM

2010. szept. 1. 16:12
 26/36 anonim ***** válasza:

(aki szereti annak bocs)

ez egyéni vélemény:)

2010. szept. 1. 16:13
 27/36 anonim ***** válasza:

Úúúúú, de remélem, hogy a története nem olyan, mint a Tvájlájtnak, mert én olvastam azt is, és követelem vissza az azzal töltött időmet.

Mellesleg igen, tényleg igaz, amit leírtam, és szerintem igenis vicces, hogy ennyien beveszik, komolyan, most elvagyok képedve :-O :D ;D

16/F

2010. szept. 1. 16:18
 28/36 anonim ***** válasza:

ez nem vicces

én nem tudok rajta röhögni

sajnálom, hogy ennyi hiszékeny ember van

ezek miatt vannak a bonyodalmak és ezek miatt van tele ez az oldal azzal a kérdéssel

hogy 2012-ben világvége?

vagy most az hóbortjuk 2010-ben világháború???

nem vicces

(csak egy picit)

2010. szept. 1. 16:20
 29/36 anonim ***** válasza:
*új hóbortjuk
2010. szept. 1. 16:20
 30/36 anonim ***** válasza:
Röhögni én sem tudok rajta, de most ugyan mit írjak erre? :D Valóban, sajnálatos, hogy ennyi a hiszékeny ember. Amikor ezt leírtam, azt hittem, hogy mindenkinek egyből föl fog tűnni, hogy valójában mi(na meg persze hogy nyomogatják a behajtani tilost), és őszintén mondom, hogy tényleg nagyon meglepődtem a reakciókon. A 2012 valami szánalmas szerintem, hogy ennyi kérdést föltesznek vele kapcsolatban, meg hogy amilyen válaszok vannak rájuk...Már 2000-ben is volt világvége, 2006-ben is, meg még biztos lesz 2012 után is. Szívesen megváltoztatnám az ilyeneket, de ezen nem lehet változtatni, nem lehet vele mit tenni. Ilyenek az emberek(tisztelet a kivételnek, természetesen).
2010. szept. 1. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!