Tulajdonképpen mi az aura? Aki jól el tudja magyarázni, esetleg látja vagy más módon érzékeli, kérem, írjon. Az aura egyenlő-e a lélekkel, a szellemmel vagy a tudattal? Vagy ezek megvannak az aurában vagy látszanak abban? Részletes válasznak...
Ő az ilyen esetekre is készült.
Bármikor kerít olyan kísérletvezetőt, aki hisz neked. Ő akkor ott se lesz kísérlet közben.
Ennek azért van jelentősége, mert néhány médiumnál a kételkedés igencsak megzavarhatja a műveletet.
A 70-80-as években azt mutatták ki, hogy nem első sorban a kísérletvezetők kételyei gátolják az alany képességeit(vélt, vagy valós), hanem az alany ellenérzése, aggodalma, amit a kísérletvezető kételyei miatt érez. Telepátia kísérleteknél fontos persze, hogy a kísérletben résztvevők egyike se legyen kételkedő, de például clairvoyance(aminek az egyik része lehet az aura észlelés is) kísérleteknél csak az alany saját érzései, pszichés állapota látszott mérvadónak. Ha az alany úgy érezte/hitte, hogy a kísérletvezető kételyei megzavarják, akkor meg is zavarodott, és akkor sem tudott produkálni eredményt, ha esetleg korábban, más vezetővel igen.
Ez mind engem nem érint különösebben, mert én továbbra is alkalmatlan vagyok a kísérletekre. Meg jobban érdekelnének a PK kísérletek, de sajnos azokra is alkalmatlan vagyok.
Miért vagy alkalmatlan?
Végre egy ember, aki tud is valamit... minden kísérletező álma.
34. Ha jól értem, akkor ő egy igen kicsiny részét látja az aurának.
Miért erőlteted annyira?
Mert ő azt mondja, hogy tényleg látja.
Más nem ilyen biztos benne.
Nem.
A dupla papírlapos kísérletet tuti nem látja mindenki ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!