Tulajdonképpen mi az aura? Aki jól el tudja magyarázni, esetleg látja vagy más módon érzékeli, kérem, írjon. Az aura egyenlő-e a lélekkel, a szellemmel vagy a tudattal? Vagy ezek megvannak az aurában vagy látszanak abban? Részletes válasznak...
"néhány évente ellenőrzik a látásomat"
És ott mindig szóltál, hogy a tárgyaknál szegélyt látsz?
Nem permanens látom, hanem ha direkt oda figyelek. Elég zavaró lenne, ha állandóan látnék ilyesmit. Emellett tárgyak körül elég ritkán látni, főleg élő dolgok körül látszik.
Nem, nem szóltam a vizsgálatot végző orvosnak róla. Csak körbekérdeztem másokat, hogy csak én látom, vagy más is. Más is. Ezek alapján kizárnám a látáshibát.
Az a baj, hogy pont létezik ilyen látáshiba.
Úgyhogy nem zárhatod ki.
Én megkérdezném az orvost.
16. Emberi testek körül látod? És kb hány cm-eset? Videóhívás esetén is tudod látni? Gyerekkorod óta látod?
Fényképeken is?
Gyertyaláng körül nem szoktad?
Csak élőlények körül látom, és még néhány tárgy körül, de tárgyak körül elég ritkán, és nagyon vékonyan. Elektromos vezetékek körül elég vastag.
Emberi test körül 2-3 centisnél vastagabbat még nem láttam, általában 0,5-1 centi kötüli, minél távolabb van a testtől, annál halványabb. Csak szemtől szembe látom. Ez fizikai látás, ezért videóhíváson valószínűleg nem jön át(még nem figyeltem, és nem is tűnt fel, hogy látnám), fényképen pedig egyáltalán nem látom, mert az csak egy kép egy élőlényről, nem maga az élőlény. Nem tudom, hogy gyerekkoromban láttam e, azt tudom, hogy olyan 18-20 éves koromban figyeltem fel rá(hívtáák fel rá a figyelmem). Mivel oda kell figyelnem, hogy lássam, ezért amíg nem tudtam a létezéséről, maximum véletlenül figyelhettem volna fel rá. Az elektromos vezeték körüli "derengést" azt mindig láttam.
A gyertyaláng körüli fényjelenség szerintem más eredetű, és természetű, az egy fényforrás fénytöréséből fakad. Látni látom, de nem tartom azonosnak azzal, ami a testet közvetlenül körülveszi.
Grimfox!
Beszélhetnél Vassyval, ő csinált ilyen kísérleteket.
Bár a 2 cm még elég kevés, nehéz így jól megtervezni a kísérletet.
De ez már az ő dolga. A tiéd csak az, hogy működjön.
Úgy is látod ez, ha magát a testet nem látod, mert takarásban van?
Nem. Látnom kell a testet. A fizikai szememmel látom(ezt már kikísérleteztem), így ténylegesen látnom kell azt, aminek/akinek az éteri auráját nézem. És elég közel is kell legyek hozzá, szerintem 5 méterről már nem sokat látnék belőle(még nem próbáltam), csak ha különösen vastag a réteg az illető körül.
De szerintem ezt mindenki látha, ha egyszer megmutatják neki, bárki megfelelő kísérleti alany az ilyen kísérletekhez. Egy nálam érzékenyebb személy valószínűleg még érdemben is hozzá tudna járulni egy kísérlethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!