Tulajdonképpen mi az aura? Aki jól el tudja magyarázni, esetleg látja vagy más módon érzékeli, kérem, írjon. Az aura egyenlő-e a lélekkel, a szellemmel vagy a tudattal? Vagy ezek megvannak az aurában vagy látszanak abban? Részletes válasznak...
Nem azonos a lélekkel, sem a szellemmel. A szellemhez annyi köze van, hogy a szellemi működés tükröződik benne. De nem azonosak.
Az aura amolyan kisugárzás, burokszerűség, ami a testedet körülveszi. A belső, durváább rétegét sokan éteri testnek, vagy éteri aurának hívják, és ez többé kevésbé látható szabad szemmel is bárki számára. Ez néhány millimétertől 3-5 centi vastagságig terjed a test körül, és az alakja követi a test vonalát. Az életerőd, egészségi állapotod tükrözi. A következő réteg az ösztönöket, érzelmeket, és gondolatokat tükrözi, ezekkel együtt változik. Ez már inkább tojás alakban veszi körbe a testet. Aki tényleg látja az aurát, ezt változó színű buroknak szokta észlelni. Tapintással is érzékelhető, ha valaki eléggé begyakorolja, tapintással is meg tudja mondani azt, amit más látvány alapján tud meg.
Általában a látás, és tapintás a két érzék, amivel aurát szoktak "olvasni". Vagy közvetlenül szellemi érzékeléssel.
"és ez többé kevésbé látható szabad szemmel is bárki számára. Ez néhány millimétertől 3-5 centi vastagságig terjed a test körül, és az alakja követi a test vonalát."
Akkor nem én bolondultam meg, hogy jó pár embernél fehér körvonalat észlelek látni. :'D
Egyébként ilyen esetben van értembe vagy esetleg megéri fejleszteni valahogy magad? (bocsánat a kérdés alá írt kérdésért)
Köszönöm. Csak kíváncsi voltam, hogy érdemes-e foglalkozni a fejlesztésével. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!