Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet megtanulni érzékeln...

Hogy lehet megtanulni érzékelni az emberek auráját?

Figyelt kérdés

#aura érzékelése
2021. jún. 20. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
15 grammal
2021. jún. 20. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Jobban koncentrálsz az emberre talán.
2021. jún. 20. 21:20
 3/10 Grimfox ***** válasza:
89%
Tapintással majdnem bárki tudja érzékelni. Ha a tenyeredet aura érzékelésének szándékával lassan közelíted a testedhez, vagy más ember, vagy bármely élőlény testéhez, akkor érezni fogod, ahol egy-egy auraréteg kezdődik. Embernél kettőt biztosan ki tudsz tapintani, ha elég érzékeny vagy, és gyakorlott, talán hármat is. Persze ez csak érzékelés. Ettől nem fogod látni, és nem fogod tudni elemezni sem az aurát. Kb annyit fogsz tudni megállapítani, hogy mekkora kiterjedésű, és hogy milyen érzetet kelt benned, ha empatikusabb alkat vagy.
2021. jún. 20. 21:40
 4/10 A kérdező kommentje:

1-es nem élek semmilyen kábítószerrel.

2-es, 3-as, köszönöm a válaszaitokat.

2021. jún. 20. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

Hát, Grimfox, erről az oldaladról még nem ismertelek.

Az a baj, hogy a lányok annyira nem hagyják, hogy kitapogassam az aurájukat... a fiúknak meg én nem akarom.

2021. jún. 21. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol az alföldön voltam néhány éve, és ott csináltak aura fotót, ezt esetleg kipróbálhatnád.
2021. jún. 23. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az 1es nem írt hülyeséget, sok kemény drogosnak (heroin) vannak lélekkel kapcsolatos emlékei. Volt egy amcsi távoli ismerős, évekig keményen nyomta, aztán leállt a szerről, elkezdett meditálni, vega lett, hosszú távokat futott napi szinten és 10 év után sok hasonló tapasztalata lett mint, anno a drogoktól, csak most már nem rokkant bele, meg ha negatív élmény jött akkor csak kiszállt belőle és kész.
2021. jún. 23. 22:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.

6-os, köszi utánakeresek, nem hallottam még ilyenről hogy aura fotó.

7-es köszönöm a válaszod, én akkor sem szoknék rá ezért semmilyen kábítószerre, még ha kis fejlődne hasonló képesség akkor sem tudnék szerhasználó lenni.

2021. jún. 23. 23:09
 9/10 kriszpo ***** válasza:
91%
Google: Aura látás tanulása
2021. jún. 24. 11:20
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es köszi a hozzászólást, azért tettem fel hátha van ebben valakinek konkrét tapasztalata, élménye.
2021. jún. 24. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!