Ki hogy tanult meg repülni? Nappal is szoktatok, vagy csak a sötétben? Nem a lebegés érdekelne, azt már elsajátítottam, a korlátlan repülést is szeretném megtanulni.
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 14:01
1/19 anonim válasza:
Én egy titkos erdei boszihoz járok magánleckéket venni. Egész jól haladok, de azért még van hova fejlődni.
2/19 anonim válasza:
Én csak nappal repülök. A seprűmön nincs világítás. 😔
3/19 anonim válasza:
Nekem elvették a seprűmet ittas vezetésért, azóta szőnyegen repülök
4/19 anonim válasza:
Én sok babot ettem és addig fingorásztam, míg sikerült felszállni.
5/19 anonim válasza:
#4 nem mondod komolyan? Én is így tanultam meg repülni 😝
6/19 anonim válasza:
Az apám mindig agresszív módszerrel tanított. Vízbe dobott hogy megtanuljak úszni és ledobott egy hegyről hogy megtanuljak repülni.
7/19 anonim válasza:
Nekem Madam Hooch volt a repüléstanárom. Nem mondom, hogy kedvenc tanárom volt, de tény, hogy megtanított repülni.
8/19 anonim válasza:
Én találtam egy tanítót, nepáli zarándoklatomon, amikor az Igazságot és a Benső Békét kerestem. A hegyek közt egy barlangban élő remete volt, aki felnyitotta a szemem és a megfelelő iránymutatást kaptam tőle, azóta is hálával gondolok rá. Csupán egyetlen érintése elég volt ahhoz, hogy megvilágosodjak, a telefonom kijelzőjén ezt mutatta:
9/19 anonim válasza:
Nekem a szemétdonbon lakó sovány csikóm (aki igazából egy boszorkány elátkozott lánya) minden nap 9:25-kor átváltozik háromlábú aranyszőrű paripává, és mondja, hogy itt az idő, kisgazdám! No akkor felpattanok a hátára, és elnyargalunk, keresztül a levegőégen. Szombatonként viszont szabadnapja van, meg olyankor megtörik az átok éjfélig, ilyenkor bulizni megy, én meg kénytelen vagyok piszkafán utazni a macskával, különben pont a boszorkányszombatról maradnék le. Hogy a fene essen a lusta, eljárogatós fajtájába.
10/19 anonim válasza:
Ha már lebegni tudsz, akkor repülni sem lesz nehéz, szerintem lebegni nehezebb, szerintem keress egy jó helikopter oktatót, ő a repülés részére is megtanít. Szerintem a tanfolyamban lesz éjszakai műszeres is, de én inkább nappal szoktam, mert akkor látok is valamit a tájból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!