Ki hogy tanult meg repülni? Nappal is szoktatok, vagy csak a sötétben? Nem a lebegés érdekelne, azt már elsajátítottam, a korlátlan repülést is szeretném megtanulni.
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 14:01
12/19 anonim válasza:
Én csak a válaszokat jöttem olvasni!
13/19 anonim válasza:
Egyszer megbotlottam és pont mielőtt a földbe csapódtam volna egy régen elveszített törölköző elterelte a figyelmemet. De annyira, hogy elvétettem a talajt.
14/19 anonim válasza:
A vodka- narancs! Csodákra képes! Igaz én nem repültem csak az izzót pislákoltattam, mint valami elcseszett Poltergeist.
15/19 anonim válasza:
Bejelentkeztem PPL-H képzésre...
16/19 anonim válasza:
Vizsgázni megyek holnap repcsizésből, örülök, hogy nektek is spontan összejött. A toronyról lesz az indulás, azt mondták először mindenki leesik. Amúgy furi, hogy ezt is elkönyvelik, de azt mondták második próbánál 10xesét kapjuk vissza tehát belementem. Szurkoljatok.
17/19 anonim válasza:
Mi sem egyszerűbb rontsd el az esést, ha elesel de elrontod nem érsz földet.
Én mellúszásban közlekedek akkor. Azt eszembe jut hogy zuhanok. Gyakorlásának elég a sámli is. Lesz egy két pofára esés de tudod, valamint valamiért.
18/19 anonim válasza:
Először porszívón próbáltam, de rájöttem, hogy a hagyományos seprűn repülni egyszerűbb, még ha régimódi is. Kicsit olyan ez, mint a trabant meg a bmw...
19/19 anonim válasza:
Az én szőnyegem olyan mint a Porsche.
Nem marad utána még por se.
Logo a lógóról már elveszett.
Miatta négy gyermek megveszett.
Lebeg a kárpit a szél fújja,
Okirat nélkül a jard megfujta...
😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!