Az alábbiak közül melyik rázna meg a legjobban ha kiderülne?
Meglepődtem, toronymagasan vezet a Hitleres és az Istenes. Őszintén szólva az "Isten létezik"-re valamennyire számítottam, de a "Hitler még mindig él"-re egyáltalán nem 😃 Engem személy szerint a "A Föld tényleg lapos, mivel egy Mátrix szerű szimulációban élünk. Az egész univerzum egy illúzió." rázna meg a legjobban, de jobban belegondolva az "Egész Biblia igaz" szintén. Nagyon durva hogy a mai napig,( és a történelem során megtöbben) szentül megvannak győződve róla, hogy Isten létezik, és számukra ez az egész ha bizonyosságot nyerne, nemhogy megrázó élmény, de egy önigazolás lenne és megnyugvás. Ennek ellenére a világ másik fele, aki nem hisz ilyesmiben(legyen akármilyen vallás) számukra, egy hatalmas trauma lenne, most így a válaszokból ítélve is. Valakit elrettent, valakit megnyugtat, hogy létezik Pokol, Mennyország, Isten. Ez ijesztő.
Másik érdekes számomra, hogy az ilyen politikai, háttérhatalmas dolgokat szinte alig jelöltétek. Persze ez a 28 válaszoló nagyon kevés statisztikához, de mintha az emberiség ezzel jobban megbékélne, hisz ha nem is ilyen durván ahogy a válaszlehetőségekbe leírtam, de valamilyen szinten mindenki azt gondolja, azt érzi, hogy a kormányok, politikusok, vezető személyiségek, sok dolgot elhallgatnak, amire pl. a jelenlegi magyar kormány és politikai helyzet adott is nem kevés okot, hogy bizalmatlan legyen a nép 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!