Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mely "csikungos" könyvek a...

Mely "csikungos" könyvek a legjobbak és melyek nem tetszettek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 07:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Talmud.
2020. okt. 23. 07:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Annak melyik része?
2020. okt. 23. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
2020. okt. 23. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Minden utalása egy életviteli tanácsok viselkedésre .
2020. okt. 23. 09:10
 5/8 Grimfox ***** válasza:
100%

A talmud olyan messze van a chikungtól, mint Peking Jeruzsálemtől. Szó szerint. A Talmud a zsidó vallás szokás, és szabálygyűjteménye.

Dr. Yang Jwing-Ming: A kínai Qigong gyökere c. könyvet találtam a leghasználhatóbb alapműnek, ugyanezen szerző más könyvei között pedig vannak kiegészítő, és fejlettebb technikákat bemutató művek is. Sok megtalálható magyarul, nyomtatásban, vagy angolul elektronikus formátumban. Vannak még kevésbé összeszedett, de elgondolkodtató szerzők, és vannak az egyértelmű imposztorok. Ha Ming ajánlott könyvével kezdesz, akkor a komolytalan könyveket már ki tudod szűrni. Másik jó szűrő, ha nem olvasol olyan könyveket, amik gyors, és könnyű fejlődést, vagy szuperember képességeket ígérnek.

2020. okt. 23. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Na na olvastad már Luzsénszky Alfonz fordításában ?
2020. okt. 23. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudsz linkelni valamilyen forrást, leírást a talmud és a chikung kapcsolatáról? :-)
2020. okt. 23. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Csung Jüan Csikung könyvek szerintem elég jók.

Mantak Chia is több könyvet írt, több irányzatról, de az nem tudom mennyire hiteles.

2020. okt. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!