Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meló miatti stresszre, szorong...

Meló miatti stresszre, szorongásra milyen hatékony relaxációs, meditációs technikákat ismertek? Nektek mi vált be legjobban?

Figyelt kérdés
Akár link, leírás, videó is jöhet.

2021. máj. 27. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem tárd fel hogy konkrétan mi okozza a szorongást...pl. megfelelési kényszer,megállni a helyed a munkában,vagy esetleg kollégák,beilleszkedési probléma,vagy kimondottan egy szemét kolléga...

Ha megvan az ok,akkor tegyél ellene,hogy megszűnjön ez a hatás.Pl. ha megfelelési kényszer,akkor érd el hogy jobb legyél a munkádban,fejlődj,és ezáltal sokkal magabiztosabb is tudsz majd lenni,egyenes arányban fog enyhülni a szorongásod is.Ha kolléga a probléma forrása,akkor találd meg a módját,hogy megszűnjön az ezzel kapcsolatos szorongásod.Változtass a viselkedéseden,vagy kerüld el az illetőt.Ha nem tudsz esetleg mit kezdeni vele,kérhetsz egy másik munkabeosztásba helyezést,vagy másik területre.Ha semmi se megy,a munkahely váltás is opció.

Szerintem a probléma forrására összpontosíts,azt likvidáld,szüntesd meg.És erősebb leszel jellemre is ezáltal.

2021. máj. 27. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézz utána a tudományos kutatásokkal alátámasztott meditációs gyakorlat kifejezésnek. A "nektek mi vált be", hát, hogy is mondjam csak, igen szubjektív.
2021. máj. 28. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a kettes erre céloz:

[link]

Kérdező, írj privit Grimfoxnak, sztem neki is lesznek ötletei.

2021. máj. 28. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!