Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha több katicát látok mostanáb...

Ha több katicát látok mostanában az jelezhet nekem valamit?🐞

Figyelt kérdés

Mostanában több katicát vettem észre mint bármikor.

Egyet barátnőm lakásában épp a párnán volt közel hozzám, ma pedig nálam a lámpánál körzött. Kérdésem jelent e valamit a katica ilyen ezotéria témában mint szerencse vagy bármi hasonló ha többször észlelünk katicát? Most tegyük félre, hogy jön a nyár meg meleg idő, hanem ezen kívül kérdezem. Mielőtt feltételeznétek nem öltem meg szegényeket, zsepivel megfogtam mindig és kirepítettem az ablakon azt elrepültek.

2021. jún. 30. 03:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

Akkor tévedtem, mert tényleg szerencsét jelent ezek szerint, a pókokhoz hasonlóan. Na, azoktól én már irtózok.

Mivel én is meg mások is sok katicát látnak, nem tudom, hogy miben nyilvánulhat meg a szerencse a mindennapi életben, ami már annyira feltűnő, hogy egyértelműen annak lehet tekinteni.

Szerintem a 11-es hozzászóló nem volt rosszindulatú, csak ez így írásban nem jött át. Viszont azt én sem értem, hogy miért van ebben az egész ezotéria kategóriában ennyi materiális szemléletű ember.

2021. júl. 2. 00:55
 22/26 A kérdező kommentje:

Mivel én is meg mások is sok katicát látnak

na akkor én kivétel vagyok mert ritkán látok katicákat ezért is kérdeztem...

a katica erre nem olyan ritka mint a pillangó vagy a pók.

a pókot nyilván nem kérdezem mert attól szó szerint fóbiám van. de ez most nem lényeg.

2021. júl. 2. 01:44
 23/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nagyon akarsz hinni vmi speciális jelentésben,

akkor azt jelzi a sok katica,

hogy nagy szerencséd lesz.

Pl. minden pénzed és anyagi javad fektesd bitcoinba, mert nemsokára sokszorózódik majd az értéke.

(Lehet hogy így lesz, lehet hogy nem. De te különleges válaszokat vársz itt, mert a katicainvázió túl egyszerű válasz neked. :)

2021. júl. 6. 12:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Az Emberiség Ereje Spirituális Tudatosság- Facebook csoport

Kovács Renáta

Ha katicabogár repül előtted,🙂🐞🐞🐞

akkor nagyon is örülhetsz, hiszen különleges szerencsében lesz részed. Valami nagyon jó dolog történik veled hamarosan. A katica azt szimbolizálja, hogy az élet mindent legyőz. Ez az apró bogár arra ösztönöz, élvezd szívből az életet. Jó híreket, jó szerencsét hoz. Akkor pedig tényleg nincs miért szomorkodnod. 🙏🐞🙏

2021. júl. 15. 15:29
 25/26 anonim ***** válasza:

24

Pfffff

2021. júl. 15. 15:36
 26/26 anonim ***** válasza:
25/ Most miért? Úgyis ezt akarta hallani. Illetve olvasni..
2021. júl. 15. 20:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!