Ha több katicát látok mostanában az jelezhet nekem valamit?🐞
Mostanában több katicát vettem észre mint bármikor.
Egyet barátnőm lakásában épp a párnán volt közel hozzám, ma pedig nálam a lámpánál körzött. Kérdésem jelent e valamit a katica ilyen ezotéria témában mint szerencse vagy bármi hasonló ha többször észlelünk katicát? Most tegyük félre, hogy jön a nyár meg meleg idő, hanem ezen kívül kérdezem. Mielőtt feltételeznétek nem öltem meg szegényeket, zsepivel megfogtam mindig és kirepítettem az ablakon azt elrepültek.
Igen, jelezhet vmit:
azt, hogy katicainvázió van.
(nem kell mindjárt ezoterikus válaszokat keresni..)
11.nem véletlen írtam ebbe a kategóriába.
ha valami rendes választ vártam volna máshova tettem volna nyilván itt már nmem kérdezhet az ember beszólások nélküL?...
13.most mit kezdjek a válaszoddal? miért lenne az én bajom? XD
max lepontozlak azt ennyi...
Hát nem értem, azt hittem, hogy örülni fogsz, hogy végre valaki a konkrét kérdésre is válaszol, még ha nemleges is a válasz.
Mivel már régóta érdekel az ezotéria, szerintem tudnék róla, hogyha ezeknek a rovaroknak bármilyen jelentősége lenne ebből a szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!