Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha több katicát látok mostanáb...

Ha több katicát látok mostanában az jelezhet nekem valamit?🐞

Figyelt kérdés

Mostanában több katicát vettem észre mint bármikor.

Egyet barátnőm lakásában épp a párnán volt közel hozzám, ma pedig nálam a lámpánál körzött. Kérdésem jelent e valamit a katica ilyen ezotéria témában mint szerencse vagy bármi hasonló ha többször észlelünk katicát? Most tegyük félre, hogy jön a nyár meg meleg idő, hanem ezen kívül kérdezem. Mielőtt feltételeznétek nem öltem meg szegényeket, zsepivel megfogtam mindig és kirepítettem az ablakon azt elrepültek.

2021. jún. 30. 03:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%

Igen, jelezhet vmit:

azt, hogy katicainvázió van.

(nem kell mindjárt ezoterikus válaszokat keresni..)

2021. júl. 1. 10:51
 12/26 A kérdező kommentje:

11.nem véletlen írtam ebbe a kategóriába.

ha valami rendes választ vártam volna máshova tettem volna nyilván itt már nmem kérdezhet az ember beszólások nélküL?...

2021. júl. 1. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
41%
#9 az a te bajod.
2021. júl. 1. 12:39
 14/26 A kérdező kommentje:

13.most mit kezdjek a válaszoddal? miért lenne az én bajom? XD

max lepontozlak azt ennyi...

2021. júl. 1. 12:43
 15/26 anonim ***** válasza:
A 10-es vagyok. Ami a kérdést illeti, én nem tudok arról, hogy a katicáknak bármilyen misztikus vagy babonás jelentése lenne.
2021. júl. 2. 00:12
 16/26 A kérdező kommentje:
15.akkor mi a fenének írtad most ezt a kommentet? :D...
2021. júl. 2. 00:12
 17/26 anonim ***** válasza:
Hogyhogy miért? Mert ezt kérdezted, gondoltam, hogy megválaszolom a kérdést.
2021. júl. 2. 00:17
 18/26 A kérdező kommentje:
17.de nem válaszoltál volna akkor is sejtem hogy nem tudsz róla az alap kommentedből is ítélve..
2021. júl. 2. 00:24
 19/26 anonim ***** válasza:
59%

Hát nem értem, azt hittem, hogy örülni fogsz, hogy végre valaki a konkrét kérdésre is válaszol, még ha nemleges is a válasz.

Mivel már régóta érdekel az ezotéria, szerintem tudnék róla, hogyha ezeknek a rovaroknak bármilyen jelentősége lenne ebből a szempontból.

2021. júl. 2. 00:32
 20/26 A kérdező kommentje:
19.hát azért is kérdeztem mivel kíváncsi voltam más is jártas e ebben de előtte természetesen utána olvastam és a katica konkrétan szerencsét jelent az ezotériában. sok angol cikket olvastam és mind ezt írták. sok mindennek van ezoterikus, spirituális jelentése tudom nem egyből kell ráinteni de miért ne lehetne? tilos? úgy rám förmedt itt valaki hogy nem kell egyből valami ezoterikus maszlagot gondolni mindenre mikor kérdem én miért ne lehetne? és honnan veszi hogy én másra is gondolok minden spirituális jelentést? mi van ha most először kérdezek ilyet ilyen körben?...
2021. júl. 2. 00:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!