Ha több katicát látok mostanában az jelezhet nekem valamit?🐞
Figyelt kérdés
Mostanában több katicát vettem észre mint bármikor.
Egyet barátnőm lakásában épp a párnán volt közel hozzám, ma pedig nálam a lámpánál körzött. Kérdésem jelent e valamit a katica ilyen ezotéria témában mint szerencse vagy bármi hasonló ha többször észlelünk katicát? Most tegyük félre, hogy jön a nyár meg meleg idő, hanem ezen kívül kérdezem. Mielőtt feltételeznétek nem öltem meg szegényeket, zsepivel megfogtam mindig és kirepítettem az ablakon azt elrepültek.
2021. jún. 30. 03:00
1/26 A kérdező kommentje:
kimaradt hogy 24N.
2021. jún. 30. 03:02
2/26 anonim válasza:
Tudod, a katicák főleg levéltetvekkel táplálkoznak. Nézz körül a lakásban, nem levéltetves-e vmelyik szobanövény.
4/26 anonim válasza:
Attól függ, hét pettyes vagy harlekin változat.
5/26 anonim válasza:
Ez az miatt van, mert nagyon elszapirodtak a harlekin katicák.
6/26 anonim válasza:
Kinyílt a harmadik szemed és bele akarnak mászni. Csukd be gyorsan!
7/26 anonim válasza:
14 évesen még oké az ilyen kérdés, 24 évesen már gáz.
8/26 anonim válasza:
Azt jelzi, hogy nyár van, és ilyenkor aktívak imágó formában a katicák (illetve ez a legtöbb hazai rovarra igaz).
9/26 A kérdező kommentje:
7.nem véleményt kérdeztem oké?
2021. jún. 30. 11:49
10/26 anonim válasza:
Szerintem nincsen különösebb jelentősége, itt a nyár, nálam is sok van. Olyan cukrok, nem sok rovar van, amiket kedvelek. Általában én is igyekszek őket megfogni, és kiengedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!