Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellemhívők, miért nem...

Szellemhívők, miért nem fogadjátok el, hogy amiket ti szellemként érzékeltek csak az agyatok hibás működése, hallucinációja?

Figyelt kérdés
Velem is volt már, hogy a tükörben a hátam mögött egy sötét emberalakot pillantottam meg hirtelen este, de én tudom, hogy ez csak hibás érzékelés. Szellemek nem léteznek, ellenben az agy sokszor hibázik, rosszul működik ( lásd például hibás emlékezés, és ez csak egy a sok téves agyi érzékelésből). Ettől még nem vagytok dilisek, normális emberek is érzékelnek tévesen, csak tudni kell, hogy ez tudományosan megmagyarázható agyi hiba, nem rögtön démonokat, szellemeket, kis szürkéket valós érzékelésként kezelni.

2021. jún. 23. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Talán inkább az egyéni látókörről folyik itt a diskurzus: kinek szűkebb, kinek tágabb (spirituálisan befogadóbb) a szemléletmódja...
2021. jún. 24. 07:48
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
És mi van akkor, kérdező, ha a te agyad működik hibásan (nem fog fel elég dolgot, elég sok opciót) és azok agya működik jól, akik nem olyan szűk látókörű lenéző emberek, mint te?!
2021. jún. 25. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
Te meg honnan tudod hogy hibásan működik az agyam?
2021. jún. 28. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, kérdező, de ezt a kérdést hiba volt kiírnod.

Egyrészt fogadd el, hogy vannak, akik évszázados téveszmékben hisznek, ők hasonlóképp nem képesek elfogadni az ellenkezőjét, mert jóval többet látnak bele dolgokba, mint kellene.

Nem hibásan működik az agyuk, ez tipikusan olyan dolog, amiben ha egyszer elkezd hinni az ember, ott hiába próbálkozol bármivel is (olyan, mint a vallás, nem?).

2021. júl. 6. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!