Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellemhívők, miért nem...

Szellemhívők, miért nem fogadjátok el, hogy amiket ti szellemként érzékeltek csak az agyatok hibás működése, hallucinációja?

Figyelt kérdés
Velem is volt már, hogy a tükörben a hátam mögött egy sötét emberalakot pillantottam meg hirtelen este, de én tudom, hogy ez csak hibás érzékelés. Szellemek nem léteznek, ellenben az agy sokszor hibázik, rosszul működik ( lásd például hibás emlékezés, és ez csak egy a sok téves agyi érzékelésből). Ettől még nem vagytok dilisek, normális emberek is érzékelnek tévesen, csak tudni kell, hogy ez tudományosan megmagyarázható agyi hiba, nem rögtön démonokat, szellemeket, kis szürkéket valós érzékelésként kezelni.

2021. jún. 23. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Mert nem igaz...
2021. jún. 23. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegy neked, hogy ők miben hisznek?
2021. jún. 23. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
És mi van azokkal amik tényleg megtörténnek? Pl jelek ha egy szellem van a közelben.
2021. jún. 23. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Hibásan müködött az agyam amikor nagyapám halálakor kirobbant az üveg a nagyapámról készült faliképből???
2021. jún. 23. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

“ ellenben az agy sokszor hibázik, rosszul működik”

A tied lehet. 😁

Én pl lehet azért hiszek benne, mert az enyém normálisan működik, és feltételezem, ha valaki ilyet tapasztal, akkor annak oka van. Ha én is dilis lennék, mint te, akkor én is nagy eséllyel azt feltételezném, hogy mások is dilisek.

2021. jún. 23. 22:54
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Vagy amikor egyszerre többen érzékelnek dolgot, akkor is csak az ember agya játszik?
2021. jún. 23. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező vigyázz!!

Ide írnak szellemek is

2021. jún. 23. 23:35
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj kérdező, hogy csak az anyagi világban hiszel... Azzal meg kitörölheted a segged
2021. jún. 23. 23:38
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Csak olyan dolgokat találnak ki, aminek egyáltalán nem lehet bizonyítani a létezését (mert ők találták ki és nem léteznek), például: szellemek, istenek, stb.
2021. jún. 24. 00:51
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
És te miért nem fogadod el hogy nem biztos hogy csak az létezik amit a te kicsinyes agyad érzékel?
2021. jún. 24. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!