Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aszexuális és pánamór lettem...

Aszexuális és pánamór lettem a spiritualizmusomtól?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 10 évben egyre inkább lemorzsolódott belőlem, hogy kívánnám a szexet. Az emberekre úgy tekintek, mint furán kinéző humanoidok. Nem tudok felizgulni semmi ember lányára. Régen gyönyörűnek tartottam a puncit. Mára már csak látom, hogy egy testrész, furán néz ki, hasznos, stb. Mintha más ember a másik könyökét nézné. Partnereimmel is szexelek, de csak az ő kedvükért. Nem tudnak felizgatni, csak annyira szeretem őket és tudom, hogy nekik jó lenne, hogy feláll, de nem érzek szexuális vonzalmat, izgalmat.

El sem élvezek. A szex testi része sem jelent örömet. Olyan, mintha a bőrömet dörzsölném.

Valamint a személyiségekhez való viszonyulásom is más. Régen úgy tartottam, hogy lányokba képes vagyok szerelmes lenni. Már néha állatok felé is érzek elégyabb érzelmeket, de ami számít, hogy férfiak felé is. Nem úgy nézem az embereket, hogy férfi vagy nő, hanem hogy személyiség, amivel kapcsolódhatok. Jelenleg két férfiba és nyolc nőbe vagyok szerelmes, de nekem ez 10 különböző utazás az érzelmek tengerén.

Azért gondolom, hogy a spiritualizmus van a háttérben, mert éveken át gyakoroltam azt, hogy tisztán, felülről lássak, tekintsek a dolgokra. Ezek a magasabb tudatállapotok hoztak olyan nézőpontokat, mint amikből ezek ki tudtak fejlődni.

2021. jún. 19. 09:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Melyik szektához csatlakoztál?
2021. jún. 19. 10:02
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Mely tudatmódosítókat fogyasztod rendszeresen és melyeket alkalmilag? Van orvos által diagnosztizált mentális, viselkedésbeli zavarod? Voltál-e az elmúlt 2 évben pszichiátriai kezelés alatt? Mely orvos által felírt pszichotróp anyagokat szeded?
2021. jún. 19. 10:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy szimplán nem vagy hetero?
2021. jún. 19. 10:13
 4/23 A kérdező kommentje:

Alkalmilag semmit. Rendszeresen ayahuaszkát, gombát és lsd-t. Ezekből egymást kiváltva évente kétszer.

Nincs mentális zavarom. Jártam pszichiáterhez és pszichológushoz is, de nem az utóbbi két évben. A pszicholóvussal 8 hónapnyi munka után azt mondtuk, hogy már elég teljes az életem, és nincs min már javítani.

Semmit sem szedek.

Az ayahuaszka, gomba, lsd-n kívül semmit sem használok. Ezekből is általában gomba az a fél évi egy alkalom.

2021. jún. 19. 10:14
 5/23 A kérdező kommentje:
Most vagyok 35. 26 éves koromig nem foglalkoztam spiritualizmussal, és kiteljesedett hetero életem volt. Nagyon és könnyen felizgatott a női nem.
2021. jún. 19. 10:15
 6/23 anonim ***** válasza:
92%

10:06-os vagyok

Köszönöm a kiegészítést.

Miből gondolod, hogy van spirituális életed?

2021. jún. 19. 10:16
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan komplex dolog hogy csak te magad értheted meg. Nem biztos, hogy rossz ez, de ezek a szerek megkavarhatták az érzésvilágodat és egy picit elszakítottak a földi síktól.
2021. jún. 19. 10:17
 8/23 anonim ***** válasza:
96%

Ha teljes lenne az életed, akkor működne a szexualitásod is, mert (egyenlőre) fizikai testben vagy.

A Dmt nyitogat, és még azt mondom hasznos is ha jól vezetik a szertartást, azzal nincs bajom.

Az utóbbi kettő már kérdéses, és érdemes lenne ujr anekifutni az önismeretnek, és feltenni a kérdést, hogy mi szükséged rá...

2021. jún. 19. 10:18
 9/23 anonim válasza:
100%
Ennyi emberbe nem lehet szerelmesnek lenni.Meg, ha szexuálisan nem vonzanak mit értesz "szerelem" alatt, ami nem puszta szeretet?!
2021. jún. 19. 10:47
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
Troll lala.
2021. jún. 19. 11:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.