Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aszexuális és pánamór lettem...

Aszexuális és pánamór lettem a spiritualizmusomtól?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 10 évben egyre inkább lemorzsolódott belőlem, hogy kívánnám a szexet. Az emberekre úgy tekintek, mint furán kinéző humanoidok. Nem tudok felizgulni semmi ember lányára. Régen gyönyörűnek tartottam a puncit. Mára már csak látom, hogy egy testrész, furán néz ki, hasznos, stb. Mintha más ember a másik könyökét nézné. Partnereimmel is szexelek, de csak az ő kedvükért. Nem tudnak felizgatni, csak annyira szeretem őket és tudom, hogy nekik jó lenne, hogy feláll, de nem érzek szexuális vonzalmat, izgalmat.

El sem élvezek. A szex testi része sem jelent örömet. Olyan, mintha a bőrömet dörzsölném.

Valamint a személyiségekhez való viszonyulásom is más. Régen úgy tartottam, hogy lányokba képes vagyok szerelmes lenni. Már néha állatok felé is érzek elégyabb érzelmeket, de ami számít, hogy férfiak felé is. Nem úgy nézem az embereket, hogy férfi vagy nő, hanem hogy személyiség, amivel kapcsolódhatok. Jelenleg két férfiba és nyolc nőbe vagyok szerelmes, de nekem ez 10 különböző utazás az érzelmek tengerén.

Azért gondolom, hogy a spiritualizmus van a háttérben, mert éveken át gyakoroltam azt, hogy tisztán, felülről lássak, tekintsek a dolgokra. Ezek a magasabb tudatállapotok hoztak olyan nézőpontokat, mint amikből ezek ki tudtak fejlődni.

2021. jún. 19. 09:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Hát jól elcseszted magad egy életre.
2021. jún. 19. 11:15
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Ismerős, nem szekta. Lehet H egyedül gyakorolt. Túl kívülre helyetted magad.

"éveken át gyakoroltam azt, hogy tisztán, felülről lássak, tekintsek a dolgokra."

Visszább kell helyezned magad. Hagy ne csak a megfigyelő hanem a cselekvő szerepet is játszd. Akkor szépen vissza tér az érdeklődés. A vágy és az izgalom.

2021. jún. 19. 11:24
 13/23 Grimfox ***** válasza:
84%
Ez nem a spiritualitástól van. Abban ha előre jutsz, akkor nem torzul, vagy módosul a szexualitásod. Mivel az ösztön szintű, testközeli dolog. Dönthetsz úgy, hogy szabályozod, és úgy is, hogy lemondasz róla. De maga a preferencia nem módosul. A szexualitástól való eltávolodás esetén főképp nem. Ha "magasabbról" nézed az emberi személyiségeket, értékeket, akkor a szexualitás, romantikus érzések nincsenek benne a képben. A szeretet érzése megmarad, de az igény a testi kielégülésre, és mások kielégítésére megszűnik, vagy te magad mondasz le róla. Amit elmondtál, az inkább a szexuális preferencia erős módosulásának tűnik amit más változások is kísértek.
2021. jún. 19. 11:38
 14/23 A kérdező kommentje:

Miért számott tevő az, hogy miből gondolom, hogy van spirituális életem?

Szerintem teljes az életem. Teljesnek érzem. Lehetne jobb, el tudok képzelni jobbat, de minden szempontból remekel az életem. Csak azt akartam tudni, hogy ez ebből származhat-e leginkább.

9es. Elborzaszt a balgaságod. Te neked a szerelem az a szeretet plusz "szexuális vobzalom"?

Ha ezt magyarázni kell, akkor egy nagyon üres életet élhetsz, valódi érzelmek nélkül.

Lehet ennyi emberbe szerelmesnek lenni.

2021. jún. 19. 12:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért fontos, hogy az életed spirituális-e/van-e egyáltalán közöd a spiritualitáshoz? Hát mondjuk pont a te eseted miatt: miután nem lehet tudni, hogy a tudatmódosítók milyen romboló (?) hatással voltak az agyadra, lehetségesnek tartom, hogy valami teljesen más fogalomkört értesz spirituális élet alatt, mint a kifejezés denotált jelentése. Drogfogyasztóknál előfordul, hogy a tripjeiken történt tapasztalatokat összetévesztik a spiritualitással.
2021. jún. 19. 12:29
 16/23 A kérdező kommentje:

Cselekvő szerepet is játszok. Nagyon aktív vagyok az érzelmi életemben. Szexben is én vagyok az aktívabb, aki jobban kényeztet, csak nincs benne fizikai öröm, szimplán egy műalkotásnak fogom fel, amit a testemmel alkotok a másik örömére, miközben teljesen egymásra vagyunk hangolódva, leazámítva az aprócska tényt, hogy ők fülledt erotikában vannak, én meg fülledt szerelemben.

Én nem látok módosulást a szexuális preferenciámban, csupán aktívból, leállt. Heteroszecuális vagyok, csak aszexuális. A meleg szex meg.., hát az most ugyanolyan, mint a hetero. Élvezet a másik embernek, semleges szexuálisan = aszexuális. Nem is értem miből gondolod, hogy ez módosult. Csupán megszünt.

Spirituálisan magasan ugyanúgy van ilyesféle kielégítés. Hisz ez jó a másiknak. Meg tudod milyen energiák vannak ott? A szex nagyon átalakul éa fontos szerepű lesz a magas szintű gyakorlatokban. Tudod te miről beszélsz 13as?

2021. jún. 19. 12:32
 17/23 anonim válasza:
73%
"Elborzaszt a balgaságod. Te neked a szerelem az a szeretet plusz "szexuális vobzalom"?" Egyáltalán nem, de azért a kérdésemre mégsem feleltél.És nem, ha valakit mindennél jobban szeretsz, akkor másba nem tudsz szerelmes lenni!Pontosan tudom, saját tapasztalat.
2021. jún. 19. 12:41
 18/23 Grimfox ***** válasza:
78%
Yupp, tudom miről beszélek. És azt is tudom, hogy vannak szexuális gyakorlatok bizonyos balkezes ösvényt követő spirituális irányzatokban. De valahogy a te eseted nekem nem úgy tűnt, mintha beleférne ezekbe a gyakorlatokba, irányzatokba. Ez magánvélemény. Ha neked nem szimpatikus, nem kell figyelembe venni, mint választ a kérdésedre.
2021. jún. 19. 12:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A meleg szex olyan mint a heteró?

Ez nem bűn? Vagy ezt hogy kell felfogni?

2021. jún. 19. 12:53
 20/23 A kérdező kommentje:

15ös, értem és köszönöm. Az indoklást is. Nálam nem ez a helyzet. Én az életet élem jézus és az univerzum tanításait követve, nem a trippjeimben van nagy spiritualizmus. Ott csak útbaigazítódom..., már amennyire még jobban lehet.

17, :"DDD

Az a te elméd.

"Saját tapasztalat". X"DDD

Hát olyan, hogy csak csinálom, amit érzek, hogy a másik vágyik rá. És miközben érzelmileg is egybefonódunk, a partner közben nagyokat élvez fizikailag is, amik még jobban megnyitják az érzelmeit. Ugyanaz. Főleg, hogy majdnem mindenkinél én vagyok az aktív fél.

Nem bűn.

2021. jún. 19. 13:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!