Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Félelemtől hogylehet megszabad...

Félelemtől hogylehet megszabadulni?

Figyelt kérdés
ma 15:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Valahogy hogy nagyon hatásos legyen hogy elképzelem hogy (béna ötlet) ráírom egy papírra hogy “félelem” és elégetem, tehát megsemmisítem a félelmet

De valahogy úgy kéne hogy nagyon magy hatással legyen a tudatalattiea hogy amikor kijövök a képzeletemből akkor meglegyen a hatása

ma 15:19
 2/12 anonim ***** válasza:

Működhet ez az önszuggeszció.

De mitől félsz? Racionálisabban is meg lehet közelíteni.

ma 15:25
 3/12 modder151 ***** válasza:
Leginkább úgy, hogy szembenézel vele. Kérdés, mitől félsz. Elárulod esetleg?
ma 15:29
 4/12 Janaqks válasza:
Ez függ a félelemtől. Megoldásügyileg más ha a sötétségtől vagy ha a haláltól félsz.
ma 15:37
 5/12 A kérdező kommentje:

Veszteségtől, kockáztatástól való félelem

Nem merek belekezdeni uzleti ugyekbe mert már ahogy csak rágondolok hogy kockáztatni kéne az jut eszembe hogy úgyis csak veszíteni fogok

Ez már nem is félelem hanem rettegés

Pl nyitnék egy pizzériát

És mivan ha nem jonnek a vevok és csődbe megye?

Meg ilyen hülyeségek

ma 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát az a legkevésbé se hülyeség, nem mindenki született vállalkozónak, és aki belevág, azoknak is a többsége belebukik. Kicsi az esélye, hogy egy vendéglátási kisvállalkozás megmaradjon. Csak az marad fenn, ahol piaci rés van, vagy olyan kiemelkedő színvonalú. Itt a VII. kerületben állandóan új vendéglátó egységek, boltok nyitnak, és szinte kivétel nélkül még abban az évben bele is buknak, már nézem, hogy hány hónapig küzdenek, hogy aztán feladják néhány millióval szegényebben. 1 vietnámi meg egy perzsa megmaradt, de azok is a saját népüket szolgálják ki. Szóval ez minden, csak nem irracionális félelem. Elég hülyeség lenne papírégetéssel többmilliós veszteségbe szuggerálni magadat.
ma 15:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Mas vallakozas az, a pizzeria csak pelda volt

Csak azt nem tudom hogy ez a félelem hogy jelenik meg az álomkban hogy meg tudnék tole szabadulni

ma 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:

De mért akarsz vállalkozni, ha félsz? Reális a félelmed. Az vállalkozzon, aki nem fél. Az is belebukhat.

Akkor mire akarsz vállalkozni, ez nem titok. A köz még meg is tudja mondani, hogy az mennyire kelendő.

ma 16:30
 9/12 modder151 ***** válasza:

Kérdező!

Ahogy az előttem szólók helyesen már leírták, ez tulajdonképpen racionális félelem.

Én nem ismerek kifejezett spiri módszert egy ilyen félelem leküzdésére. Persze lehet meditálni rajta, esetleg programozni egy kristályt, hogy segítsen, de ebben a helyzetben sok értelme szerintem nincs. Puszta logikai alapon: Ha a félelmed nagyobb, mint a bizalmad a sikeredben, akkor először építsd a bizalmad, kisebb sikerekkel!

ma 17:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez nem irracionális félelem és így nem is az a megoldás, hogy eldobod magadtól. Néha hasznos, ha félsz és nem ugrasz bele rögtön dolgokba. Nézz utána alaposan (mennyire van rá kereslet, te miben tudsz mást nyújtani, mint a többiek, hogyan kezdenél bele, van-e hozzá elég tőkéd, mi az üzleti terved, hogyan tudnád reklámozni magad, mi kell, hogy jogilag se legyen problémás stb.) és érdemes először kicsiben kezdeni, ha van rá lehetőség, akkor a meglévő munkád mellett és ahogy nő a vállalkozás, úgy fordítani rá egyre több időt és pénzt. Ha tudod mit csinálsz és kis lépésekkel haladsz, akkor kevésbé lesz kockázatos és így nem is fogsz annyira félni tőle. Ha meg látod, hogy jól megy, akkor könnyebb lesz megtenni mindig a következő lépést.
ma 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!