Félelemtől hogylehet megszabadulni?
Valahogy hogy nagyon hatásos legyen hogy elképzelem hogy (béna ötlet) ráírom egy papírra hogy “félelem” és elégetem, tehát megsemmisítem a félelmet
De valahogy úgy kéne hogy nagyon magy hatással legyen a tudatalattiea hogy amikor kijövök a képzeletemből akkor meglegyen a hatása
Működhet ez az önszuggeszció.
De mitől félsz? Racionálisabban is meg lehet közelíteni.
Veszteségtől, kockáztatástól való félelem
Nem merek belekezdeni uzleti ugyekbe mert már ahogy csak rágondolok hogy kockáztatni kéne az jut eszembe hogy úgyis csak veszíteni fogok
Ez már nem is félelem hanem rettegés
Pl nyitnék egy pizzériát
És mivan ha nem jonnek a vevok és csődbe megye?
Meg ilyen hülyeségek
Mas vallakozas az, a pizzeria csak pelda volt
Csak azt nem tudom hogy ez a félelem hogy jelenik meg az álomkban hogy meg tudnék tole szabadulni
De mért akarsz vállalkozni, ha félsz? Reális a félelmed. Az vállalkozzon, aki nem fél. Az is belebukhat.
Akkor mire akarsz vállalkozni, ez nem titok. A köz még meg is tudja mondani, hogy az mennyire kelendő.
Kérdező!
Ahogy az előttem szólók helyesen már leírták, ez tulajdonképpen racionális félelem.
Én nem ismerek kifejezett spiri módszert egy ilyen félelem leküzdésére. Persze lehet meditálni rajta, esetleg programozni egy kristályt, hogy segítsen, de ebben a helyzetben sok értelme szerintem nincs. Puszta logikai alapon: Ha a félelmed nagyobb, mint a bizalmad a sikeredben, akkor először építsd a bizalmad, kisebb sikerekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!