Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Félelemtől hogylehet megszabad...

Félelemtől hogylehet megszabadulni?

Figyelt kérdés
febr. 1. 15:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Azért ha a félelem a gond, nem egy pizzériával kellene kezdeni.

Én nem igazán szoktam félni konforntációtól, hogy embereket a helyükre tegyek, vagy hogy szerepeljek stb., mert egyszerűen annyi rossz volt már, hogy nem igazán érzem ezeknek a súlyát.

Viszont egy vállalkozással kapcsolatban nekem is lennének fenntartásaim, hiszen ott van valódi veszteség. Nyilván úgy lehet ezeket kezelni, hogy az ember átgondolja minden eshetőséget. Meg ezt lehet profin kezelni, fel kell mérni pl., hogy tényleg szükség van-e pizzériára.

febr. 1. 18:24
 12/26 AzImi válasza:
6%
Inni kell keményen és minden felelem elillan.
febr. 1. 18:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sokszor úgy voltam a legszerencsésebb hogy valamit megléptem, de hajtó tűz is kellett hozzá. Szóval ha valami kockázatos, de örömöt lelsz a meglépésében az majdnem hogy tuti siker, legalábbis sok esetben. És ebből számos dolog következik. Viszont erőltetni nem szabad semmit, abban nem hiszek. Ha nincs ami hajt, akkor nincs értelme, bármennyire is kockázatos.
febr. 1. 21:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát komoly ügyeket először racionálisan kell átgondolni, felépíteni ha erről van szó.
febr. 1. 21:50
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A félelmek nem viccből vannak, azért félsz mert tudod legbelül hogy nem fog sikerülni. Két dolgot tehetsz hagyod a picsába, vagy fejleszted magad a képességedet ami a vállalkozásod működéséhez kell és azután vágsz bele. Amikor már nem fogsz félni maximum csak egy kicsit akkor készen állsz a vállalkozás elindítására.
febr. 1. 22:55
 16/26 anonim ***** válasza:

Úgy hogy nem akarsz tőle megszabadulni. Hagyd hadd legyen ott.

Nem igy jöttel az életbe, olyan hatások értek, amik kialakítottak benned.

Milyen hatások érnek?

Olyanok, amik azt segítik, hogy felúlkerekedj a félelmeden és támogatnak

Vagy

Olyanok, amik tovább erősítik a félelmedet?

Ha az utóbbi, akkor nem tártozol senkinek semmivel.

Ha az lenne a feladatod, hogy felúlkerekedj a félelmeden, akkor ebbe az irányba támogatna az élet is.

Ha nem ebbe az irányba támogat, akkor nincs vele dolgod.

Széllel szemben nem jó h*gyozni.

febr. 2. 21:22
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Istenhez imádkozva. Isten az aki képes olyan lelki erőt adni nekünk, hogy legyőzzünk a félelmeinket.
febr. 4. 19:53
 18/26 A kérdező kommentje:
20 eve imadkozok ahhoz a kocsoghoz, szart nem segit
febr. 4. 20:04
 19/26 Multi válasza:

Ha az álmaidban is megjelenik, akkor lehetnek figyelmeztető álmok is!

Nem feltétlenül azt jelenti, hogy egyáltalán ne indíts vállalkozást, hanem azt is jelentheti, hogy MÁSKÉPP, mint ahogy most elképzeled.

Vagy azt is hogy másban vállalkozz.

Alaposan gondold át, kérd ki olyanok véleményét, amikben megbízol.

Sok sikert! :)

febr. 6. 06:53
 20/26 anonim válasza:
50%
A veszteségtől való félelem teljesen racionális, viszont az hogy miként tudsz tőle megszabadulni mindenkinek egyéni szerintem. Nekem a sztoikus filozófia segített sok mindenben. Függ attól hogy milyen szemlélettel viszonyulsz az esetekhez. Olvass utána egy kicsit, hátha merítesz valami tanácsot, ötletet a félelmed legyőzésére.
febr. 6. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!