Félelemtől hogylehet megszabadulni?
Figyelt kérdés
ma 15:19
11/13 anonim válasza:
Azért ha a félelem a gond, nem egy pizzériával kellene kezdeni.
Én nem igazán szoktam félni konforntációtól, hogy embereket a helyükre tegyek, vagy hogy szerepeljek stb., mert egyszerűen annyi rossz volt már, hogy nem igazán érzem ezeknek a súlyát.
Viszont egy vállalkozással kapcsolatban nekem is lennének fenntartásaim, hiszen ott van valódi veszteség. Nyilván úgy lehet ezeket kezelni, hogy az ember átgondolja minden eshetőséget. Meg ezt lehet profin kezelni, fel kell mérni pl., hogy tényleg szükség van-e pizzériára.
12/13 AzImi válasza:
Inni kell keményen és minden felelem elillan.
13/13 anonim válasza:
Hát én sokszor úgy voltam a legszerencsésebb hogy valamit megléptem, de hajtó tűz is kellett hozzá. Szóval ha valami kockázatos, de örömöt lelsz a meglépésében az majdnem hogy tuti siker, legalábbis sok esetben. És ebből számos dolog következik. Viszont erőltetni nem szabad semmit, abban nem hiszek. Ha nincs ami hajt, akkor nincs értelme, bármennyire is kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!