Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki tud telekinézisezni és...

Aki tud telekinézisezni és azon belül lebegtetni dolgokat hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Én kb. 2 hónapja "tanulom" és a célom a kisebb dolgok lebegetése(pl.:papír) és egy doboz összenyomása vayg egy kanál elhajlítása. De a lényeg hogy van valaki aki ezt tudja és az meg tudna tanítani? Aki nem hiszi el hogy létezik ne kommenteljen!

2021. jún. 16. 21:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy a papír mozgatása nem nagy szám. Szerintem erősebb célt tűzz ki. Épületek, hidak mozgatása, vagy saját magad reptetése.
2021. jún. 16. 22:11
 12/35 anonim ***** válasza:
60%
Húha van baj :D Bocsi, ez nem a Star Wars, hanem a valóság.
2021. jún. 16. 22:29
 13/35 anonim ***** válasza:
82%
Pedig az erő létezik. Kisebb tárgyakat akármilyen hihetetlen szinte bárki képes mozgatni. Én is kételkedtem először.
2021. jún. 16. 22:32
 14/35 anonim ***** válasza:
36%

13 Aham. Én is tudom mozgatni úgy,hogy hozzá sem érek. Pl. megfújom.

Szuper, mi? Én sem hittem el, amíg ki nem próbáltam.

2021. jún. 16. 22:35
 15/35 A kérdező kommentje:
14 ne legyél már pofátlan
2021. jún. 16. 22:43
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
14- es nem elég nyitott az elméd. Ehhez koncentráció, kitartás, hit kell.
2021. jún. 16. 23:12
 17/35 anonim ***** válasza:
41%
16 Szerintem nektek nem elég nyitott az elmétek :D Ez olyan sírjak vagy nevessek rajta szint. Bocs, ha sértő, de sajnos a Star Wars csak egy sci-fi.
2021. jún. 16. 23:16
 18/35 anonim ***** válasza:
17%

Ne haragudj kérdező, de azért visszavehetnél akár telekinetikusan mozgatva az arcodból.

Aki meditációt javasolt "nem érti a dolgot", holott te nem vagy tisztában a meditációval?

A 14-es meg "pofátlan"?

2021. jún. 16. 23:17
 19/35 anonim ***** válasza:
39%

Valaki mutasson már nekem olyan hiteles forrást, ami arról szól, hogy tudósok a telekinézis létezését elismerik és komoly, hiteles vizsgálatokat folytattak, hogy ez hogyan jöhet létre, hogy mond ellent az alapvető fizikai törvényeknek? Ahhoz, hogy valami megmozduljon, erőhatás szükséges hozzá, ezt tudja egy általános iskolás gyerek is. Hogy tud az agyunkból kiszabadulni a koponyacsontunkon keresztül olyan energia, ami kölcsönhatásba tud lépni egy tárggyal?

Ha ez létezne, akkor lennének olyan fizikusok, akik az életüket nemcsak a fekete lyukak, relativitáselmélet stb. tanulmányozásával töltenék, hanem ennek a hatalmas fizikai ellentmondásnak a megoldását keresnék lázasan.

2021. jún. 16. 23:24
 20/35 anonim ***** válasza:
61%
#19 A tudósok azt is mondták a 19. században, hogy levegőnél nehezebb jármű nem repülhet. Új dolgok mindig a kíváncsi felfedező kísérletező emberektől jöttek. Szóval kérdező ne add fel a tanulást, gyakorlást.
2021. jún. 16. 23:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!