Aki tud telekinézisezni és azon belül lebegtetni dolgokat hogy csinálja?
13 Aham. Én is tudom mozgatni úgy,hogy hozzá sem érek. Pl. megfújom.
Szuper, mi? Én sem hittem el, amíg ki nem próbáltam.
Ne haragudj kérdező, de azért visszavehetnél akár telekinetikusan mozgatva az arcodból.
Aki meditációt javasolt "nem érti a dolgot", holott te nem vagy tisztában a meditációval?
A 14-es meg "pofátlan"?
Valaki mutasson már nekem olyan hiteles forrást, ami arról szól, hogy tudósok a telekinézis létezését elismerik és komoly, hiteles vizsgálatokat folytattak, hogy ez hogyan jöhet létre, hogy mond ellent az alapvető fizikai törvényeknek? Ahhoz, hogy valami megmozduljon, erőhatás szükséges hozzá, ezt tudja egy általános iskolás gyerek is. Hogy tud az agyunkból kiszabadulni a koponyacsontunkon keresztül olyan energia, ami kölcsönhatásba tud lépni egy tárggyal?
Ha ez létezne, akkor lennének olyan fizikusok, akik az életüket nemcsak a fekete lyukak, relativitáselmélet stb. tanulmányozásával töltenék, hanem ennek a hatalmas fizikai ellentmondásnak a megoldását keresnék lázasan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!