Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki tud telekinézisezni és...

Aki tud telekinézisezni és azon belül lebegtetni dolgokat hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Én kb. 2 hónapja "tanulom" és a célom a kisebb dolgok lebegetése(pl.:papír) és egy doboz összenyomása vayg egy kanál elhajlítása. De a lényeg hogy van valaki aki ezt tudja és az meg tudna tanítani? Aki nem hiszi el hogy létezik ne kommenteljen!

2021. jún. 16. 21:01
1 2 3 4
 31/35 Tudi333 ***** válasza:
100%

Spirituális értelemben az összpontosítás és a koncentrálás más és más. Összpontosítás, ahogy érted, az összes pontot figyelni egyszerre, koncentrálás pedig szűkül a fókusz.

A lényege, hogy ne legyen benned semmi gátló gondolat, érzés, stb., hogy ez lehetetlen, erre nem vagy képes, stb. és akarni sem kell túlságosan. Aztán, hogy úgy csinálod, hogy az energia jön ki a kezedből és az mozgatja vagy más, az már teljesen mindegy kb.

2021. jún. 18. 21:58
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek lenne kedve találkozni és élőben bemutatni nekem, illetve megtanítani erre?
2021. jún. 18. 22:05
 33/35 Tudi333 ***** válasza:
85%
Neten van fent sok videó róla...
2021. jún. 18. 22:14
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
33 Azok lehetnek kamuk. Élőben szeretném látni és megtanulni :)
2021. jún. 18. 22:28
 35/35 anonim ***** válasza:
83%

Én elhiszem, hogy létezik. Maga a szó is eredetileg egy bűvész szakkifejezés.

Szinte láthatatlan, átlátszó műanyag szállal szoktak lebegtetni kis dolgokat (gyűrű, papírlap, stb.)

Nagyobbakat rejtett emlők, állványok, optikai takarás segítségével (enber levitáció).

Ahol a fentiek egyike sincs, ott a filmtrükkök játszanak.

Igazolt lebegtetés még nem történt.

2021. jún. 19. 09:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!