Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt már veletek ilyen?

Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Sajnos mikor frissítettem a laptopomat bele se gondoltam, hogy előtte elkéne mentenem az összes meglevő képemet régről hisz gondoltam az úgyis jó helyen van a pendriveomon, viszont mikor újraindult akkor szembesülök vele, hogy semmi nem maradt meg a régi gépről és tök újról indult még az arculata is más lett. A mappáim sehol nem voltak. A pendrivomat azóta se találom sajos, persze nem kutattam fel az egész szobát de félek hogy nem lesz meg pedig annak csak itthon kell lennie de sok képet rá se mentettem még pl.kirándulások, iskolás képek...Másik pendrivomon volt pár emlék kép most azt se találom. Pedig tegnap meg volt még hisz a kezemben volt. Mintha egymás után foszlanának szerte a régi emlékeim és az énem. Szerettem nézegetni őket. Még abban bízok, hogy valahol meglesz a pendrive és rajta lesznek legalább a korábbi képeim amiből azért sok volt. Olyan mintha az univerzum üzenni akarna ezzel, hogy jobb lenne ha elfelejteném a régi életemet és újat kéne kezdeni már? (bocsi az ezos dumáért de hiszek az ilyesmikben). Más jel is ezt mutatja a mostani életemben és nem alakul jól sajnos most sok minden.

2021. jún. 15. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Az univerzum azt üzeni, hogy nagy valószínűséggel az összes laptopon lévő képed a guglin továbbra is megtalálható.
2021. jún. 15. 21:52
 2/12 A kérdező kommentje:
1.nem mivel ezek rólam készült képek és a legtöbb nincs is a googleon ezek nem olyanok amiket simán utánakershetsz...emlékek nem véletlen írtam.
2021. jún. 15. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

"Sajnos mikor frissítettem a laptopomat bele se gondoltam"

Bocsi de egy windows frissítés NEM csinál ilyet, amiről te novellát írtál. Ilyet egy újra installálás csinál esetleg, ha nem értő módon olvasod azokat a figyelmeztetéseket, hogy MINDEN adatod törlődik. Valóban akarod?

2021. jún. 15. 22:01
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

igen, tortent. leadtam szervizbe a telefonom es nem tudtak elmenteni a kepeket... 🤦🏻‍♀️

2 evnyi foto odaveszett, nemelyik azert megvolt a gepemen de nagyon szomoru voltam

2021. jún. 15. 22:07
 5/12 A kérdező kommentje:

4.átérzem a helyzeted :(

nekem több évnyi fotó volt.

2021. jún. 15. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

1-es vagyok.

Frissítéssel nem tudod törölni a képeket és én "elő tudom varázsolni".

De lepontoztál nullára a nagy arcoddal, így le vagy szarva a képeiddel együtt.

2021. jún. 15. 22:26
 7/12 A kérdező kommentje:
6.nem pontoztalak le..
2021. jún. 15. 22:28
 8/12 A kérdező kommentje:
6.viszont most jelentettelek mivel nagyon nem tetszik a stílusod..
2021. jún. 15. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Pedig igaza van az 1-esnek.
2021. jún. 15. 22:40
 10/12 A kérdező kommentje:
9.lehet de nem én pontoztam le és nem tetszik hogy emiatt leszól meg minden...eddig senkit se pontoztam még így fogalmam sincs ki pontozta le de egyből nekem támadt...
2021. jún. 15. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!