Veletek mi volt a lég cikibb, kellemetlenebb dolog amit nyilvános helyen történt veletek / tettetek?
Boxolok. Egyik edzesen az volt a feladat, hogy meg kellett utni a masik hasat. Na a fiu megutotte az enyemet en meg pukiztam egyet, de hangosan😂😂
Hirtelen valszeg lesapadtam, majd mintha mi se tortent volna folytattam a gyakorlatot.
Azota is mindig eszembe jut, ha meglatom azt a sracot(egy helyen edzunk), es biztos vagyok benne, hogy elmondta a tobbieknek is.🙄☹️
17/l
Mentem az úton és próbáltam megkerulni egy személyt aki szembe jött velem, de mikor én jobbra mentem ő is ha meg balra akkor ő is. Joparszor ezt megcsináltuk és csak utána sikerült megkerulni egymást.
Amugy mindenkinek vannak ciki dolgok az életében. Nálam ez mindennapos mivel gyengenlato vagyok. Amúgy sajnos még mindig nem vagyok hazzaszokva. Valahogy nem megy. Ilyenkor jobb volna ha meg nyílna alattam a föld én meg bemennek a föld alá.
Az a fura az egészben, hogy lehet a környezeted legyint egyet azt annyi, de neked a legcikibb. Más meg lehet, hogy fel se fogja vagy nem is törődik veled.
Ez ilyen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!