Mennyire megszokott dolog a nyilvános, mások előtti szellentés?
Gyerekkoromban ahhoz szoktam hozzá hogy ezt nem illik mások közvetlen közelében kiengedni ha megoldható pár lépéssel arrébb.
De ismerek több embert akik legnagyobb természetességgel kiengedik a dolgot, sőt szólnak is előtte, hogy na most jön merthogy ő éppen hagymásat evett reggelire és fel van puffadva.És ezt akár munkahelyen kollégák előtt, baráti összejövetelen, bárhol megcsinálják.
És látszik hogy neki ez teljesen megszokott.
Ez a viselkedés ez általában megszokott vagy azért inkább kivétel?
Ritka nagy bunkóság, én biztos elküldeném a francba az ilyet. Ez egyáltalán nem vicces, nem férfias, hanem gyomorforgató és gusztustalan.
Egyébként a legviccesebb, amikor nyáron egy étteremben egy fehér nadrágos nő elfingta magát, gondolom halkat akart, de nem úgy sikerült. 5 másodpercen belül pedig barna foltok jelentek meg a fenekén. Szóval ott még több is jött, mint levegő, rettentő ciki volt.
Ez valóban parasztság.
Persze, vannak véletlenek és nyilván van olyan, hogy akaratlanul is előfordul. Ilyenkor az ember nem vesz róla tudomást. De hogy rendszeresen, és még fel is hívja rá a figyelmet; na az nem fér bele a kulturált viselkedésbe.
Lany vagyok, es egy paraszt
A csaladom es a barataim elott is fingok, es nem azert mert ez poen vagy ilyesmi, persze nem erzem magam sz*rul tole. Azert csinalom, mert ha faj a hasam kib*szottul nem fogok szenvedni ha nem tudok mast csinalni. Egyszer elek, nem fogok szegyenkezni olyan dolog miatt ami TERMESZETES es amirol NEM TEHETEK.
# 6
Nincs ezzel gond, itt arra gondolok hogy ilyenkor nyugodtan arrébb lehet menni ki a mosdóba és kiengedni a dolgot. Ez szinte mindig megoldható. Hogy ne legyen kellemetlen szag a többieknek. csak ennyi.
6
Sz.rni is természetes és fáj a hasad, ha visszatartod. Azt is az osztálytársaid, a kollégáid szeme láttára végzed a folyosón, vagy a buszmegállóban reggel hétkor?
Parasztság?
Falusi vagyok szóval "jobb kint mint bennt."
Ha én fingok, finganak utánnam a haverjaim is.
De nyugalom csak ha haverokkal vagyunk akkor szoktunk ennyire parasztok lenni .
És ha esetleg városba vagy moziba vagy kávézóba vagy ahol sok ember van ott nem csinálunk ilyen dolgokat.
Ha nagyon kell akkor ott a wc.
Vicces, hogy mennyi finomp@csa ember van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!