Beteges dolog, ha nem szeretek nyilvános helyen csókolózni meg összebújni a barátommal?
A barátom csomószor az iskolai folyosó közepén, vagy a buszmegállóban, miközben vagy 80 ember néz minket, elkezd csókolgatni. A sima szájrapuszival még nem is lenne bajom, de ő olyankor is be akarja dugni a nyelvét a számba meg ilyenek. Vagy mikor megölel, lecsúsztatja a kezét a fenekemre és elkezdi markolászni.
És az a baj, hogy nekem ez elég kellemetlen, szerintem az ilyen dolgok nem más emberekre tartoznak, de hiába mondom neki, hogy ne mások előtt kezdjen el ilyeneket csinálni, mindig megsértődik és azt hiszi, hogy szégyellem őt és ezért nem akarok vele összebújni. És amikor legutóbb szóba került ez a dolog és mondtam neki, hogy nem őt szégyellem, hanem zavar, hogy mások is ott vannak közben, azt mondta, hogy ha tényleg ez a bajom, akkor menjek el pszichológushoz, mert ez már beteges, hogy más emberek előtt ilyen szégyellős vagyok.
Szerintetek is gáz? 17/L
Nem. A barátod gáz, hogy nem érti meg amit mondasz neki.
Te erkölcsös vagy, ő meg nem az.
Ez nem szégyenlősség, hanem inkább illem kérdése.
Barátod nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!