Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebben az évben eddig milyen...

Ebben az évben eddig milyen jó dolog történt veletek?

Figyelt kérdés
Csak pozitívan :-)
2020. febr. 9. 08:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Emelték a fizetésem. Jelentősen. ^_^
2020. febr. 9. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Felelt a nap.
2020. febr. 9. 09:05
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Felkelt a Nap.
2020. febr. 9. 09:06
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Szabik egymas hegyén hatan, engedett lógàsok, ma is becsülöm hogy rugalmas munkàt valasztottam, enyhe fizuemelés. Es annyiban vàltoztam, hogy nem vagyok kapcsolatfüggö siman leràzom aki vmiert nem tetszik vagy megbantott, nem akadok fenn rajta, a baratok is ha beszolnak, lesz.rom már. Eleinte kerdezgettem mi a baj es aggodtam, de en nem akarok màr aggodalomban èlni. Szoval ignoràlva lettek joparan az életemben. Leestek terhek rolam ez évre. Igaz mèg egy ür van a helyükön, de igyekszem betölteni màssal, másokkal. A sok szabadidö miatt lettek ambicioim tudok elöre haladni, tovabbkepzesen, plusz munkan agyalok plane mert nagyobb alberletet szeretnék ami nem egy lyuk es nem szégyellni kell.
2020. febr. 9. 09:09
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Vezetői kinevezés jelentős béremeléssel
2020. febr. 9. 09:10
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Kaptam egy normális főnököt, aki minden dolgozója munkáját értèkeli. Bárcsak mindenki ilyen lenne.
2020. febr. 9. 09:15
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Többet vagyok kettesben a párommal, több időt fordíthatok rá.
2020. febr. 9. 09:16
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is fizuemelés.
2020. febr. 9. 09:24
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Fejlődtem mentálisan, végre vannak céljaim, motiváltabb vagyok, egész jó lett az átlagom az egyetemen (jobb, mint amire számítottam), másodjára is nagynéni leszek, végre eljárok edzeni, köszönhetően a céljaimnak. :) Esküszöm máshogy látom a világot.

És veled, kedves kérdező?

2020. febr. 9. 09:25
 10/15 anonim ***** válasza:
72%
#6 ez már mesébe illő! Remélem hosszú lesz a munkakapcsolatotok! Ilyen főnök, mint a fehér holló!
2020. febr. 9. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!