Pizzafutárok, postások, ételkihordók, történt már olyan veletek hogy egy meztelen nő nyitott nektek ajtót? Nagyott néztetek?
Olyan volt hogy reggel az első címen 8óra körül én ébresztettem egy nőt aki valszeg meztelenül aludt és csak egy köntöst kapott fel hirtelen ezért a fél melle úgy kilátszott mindha meztelen lett volna amikor aláírta az átvételt,az utolsó másodpercekben ő is észrevette hogy mi a helyzet úgyhogy somolygott egy kicsit-én meg úgy vettem hogy az volt a borravalóm...
Máskor meg egy kertes házba vittem csomagot ahol be kellett vinnem a verandáig,utána jöttem le lépcsőn és közben oldalra néztem-hát a szomszéd nyugdijas korú kövér néni épp gyomlált lehajolva nekem háttal és csak egy otthonka volt rajta se bugyi se melltartó-az otthonka felcsúszott szinte a derekáig és kilátszott a sejhaja meg a pin*ja bele a képembe 3-4 méterről...Persze a lépcső mellé léptem,a bokám majdnem kitört,anyáztam egyet erre a néni még előrehajolva megfordult és akkor meg a hatalmas melle lógott ki az otthonka elülső nyílásain ahol hiányoztak a gombok-ennyi erővel full meztelenül is kertészkedhetett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!