Huszonéves fiúként egy nyitott, fiatalos, de közjogi személynek/hírességnek hogy illene köszönnöm?
A yt-on láttam ezt a Momentumos videót, amiben Cseh Katalin szerepel: https://www.youtube.com/watch?v=-efzJ2VT7sk
A fiatalabb generációhoz tartozik, tehát nem olyan karót nyelt "tekintetes úr", mint a többi narancsos politikus, viszont azért csak egy nagyon kvalifikált ismert közjogi személy/politikus és azon agyalok, ha az utcán aláírást gyűjtögetnek vagy simán egy gyűlést tartanak és találkozok vele vagy a másik csinos politikustársával Donáth Annával ( [link] ), akkor őket 26 évesen tegeznem vagy magáznom illene? De például korábban volt egy szemműtétem egy ismert Bp.-i klinikán, ahol Lola és Tatár Csilla is kezelte a látását. Szóval egy ilyen szituációban is mi lenne a helyes attitűd? Ezek a tipikus harmincas, de fiatalos kisugárzású korosztályba tartozó emberek okozzák számomra a legnagyobb problémát ezen a téren, mert fogalmam sincs, hogy nekik, hogy illik köszönni. Azt tudom, hogy hivatalos helyen (bank, ügyvédi iroda) vagy diplomás személlyel (orvos, gyógyszerész) a magázás a hivatalos köszönési protokoll, de minden más esetben eléggé zűrzavarban vagyok legtöbbször.
Mintha valami áhitattal közelítenéd meg a politikusokat, nyilván nem ismered a fajtájukat. Minden generációban vannak a politikai világba törtetők, mert komoly anyagi előnyök és akár 4-8 évnyi érinthetetlenség is jár mellé. Az szdsz-es apukák kölykei most kezdték úgy vélni, nekik is jár ez. Rühelled az eddigi kormányokat, politikusokat, mert a "rendszerváltás" óta egymást váltják a raffinált bűnözők a vezetésben? Nyugodj meg, a mostani törtetőkből ugyanez lesz, semmivel sem tiszteletre méltóbb célok hajták őket.
A mottó:
- Ha választásokkal valódi változtatást lehetne elérni, akkor betiltanák.
Szóval úgy köszönsz nekik, ahogy akarsz és akár olyan tisztelettel közelítheted meg őket, mint a paraszt a földesurát.
A tegeződést népszerűsítő "Tegeződjünk - szüntessük meg a magázódást" Facebook oldal nevében feltettem a kérdést mind a 4 érintett hölgy (Cseh Katalin, Donáth Anna, Lola és Tatár Csilla) Facebook oldalán. Eddig 1 választ kaptam.
"Donáth Anna Júlia A momentumban mindenki tegeződik életkortól függetlenül. Én az utcán "megérzés" alapján magázódom, mert arra neveltek, hogy bizonyos életkor felett tiszteletlenség tegeződni. De engem nyugodtan tegezhet mindenki [link] "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!