Ha sokkal sikeresebb vagyok társaságban, sokkal barátságosabb amikor iszom, akkor mindig innom kéne?
Figyelt kérdés
Nyitottabb vagyok, elhagyom a fölösleges gátlásaim és a túlgondolásra hajlamosságomat ha iszom. Nem részegen (az már a ló túloldala), csak picit becsiccsentve (mondjuk 1-2 sör után). Sokkal jobban elengedem önmagam, így nem tűnök szótlan baromnak.
Nyilván nem akarok alkoholista lenni, csak felmerült bennem a gondolat. Érzett már valaki ugyanígy? Mit kéne tenni?
2019. márc. 18. 16:04
1/4 anonim válasza:
Persze. Ezért van egy csomó alkoholista pont mert nem tudják önmaguktól elengedni magukat pedig ez is tanulható, viszont ez a nehezebbik út. :) pedig így tartósabb és boldogabb életet lehet élni. Az hogy ha néha néha megiszol egy két sört hogy azért adjon valamit azzal nincs gond de a rendszerességét ennek én nem ajánlom.
3/4 anonim válasza:
Ha nem is mindig de heti rendszerességgel nem árt. Aki együtt élt velem sok ideig annak is feltűnt, hogy ha már picit iszom sokkal kedvesebb, nyugodtabb leszek. Inkább a mi fajtánk igyon mint aki agresszív lesz.
4/4 anonim válasza:
Megtanulni elérni pia nélkül ezt az állapotot, mert azzal csak a rosszba vezet az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!