A sors azt akarja hogy mi már soha többet ne találkozzunk, igaz?
Évekkel ezelőtt volt egy nagyon jó barátnőm, aztán úgy alakult hogy egy hülye miatt titkolni kellett a barátságunkat, titokban tudtunk csak suli után találkozni náluk, stb, aztán ez kiderült egy meggondolatlan kép miatt és kénytelen voltam megszüntetni a barátságot. Ennek már 7 éve azóta nem láttam.
Egyszer jött tőle egy üzenet facebookon hogy ki miatt volt ez az egész dolog meg hogy sajnálja az egészet és hogy milyen jó barátnők voltunk, de egy hónap után láttam az engedélykérést és már nem élt a profilja :((
facen nincs fent, meg sehol nem találom, semmilyen profilról régi telefonszámokat akkor dühömben kitöröltem, nekem azóta meg más emberek miatt olyanok a beállításaim hogy nem lehet jelölni és nem tud nekem ismeretlen ember üzenetet küldeni.
Sokszor annyira hiányzik, mostanában valamiért egyre többet gondolok rá.
De ezek szerint nekünk már nincs dolgunk egymással?
25/n
Nem 19 vagyok, nem is védeni akarom, valóban sértő de van benne valami.
Ott a barát aki egyszer csak úgy döntött, hogy el kell titkolnotok a barátságot.
Majd megszűnt a barátság.
Évekkel később felhánytorgatta a múltat. De elérhetetlen maradt....
Viszont benned emlékeket, vágyat és gondolom szomorúságot ébresztett. Mert akkor minek tetted volna fel a kérdést?
80% H ő is fent van a Gyk-n és látta, mert 24 órán belül felvette a kapcsolatot veled.
(Kérdés kiírás tegnap 11:40, #16 ma 11:40)
Énnekem ez azért fura, miért keresett fel annó fb-n és miért keresett fel a kérdés kitevése után 1 napon belül? Bűntudat?
Az ilyet simán lehet energia vámpírnak bélyegezni.
Mert nem csodálnám ha megint titokban lennétek és eltűnne.
S megint elszomorítva téged.
Így 19-é még ha sértő is jelen esetben megállja a helyét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!