A sors azt akarja hogy mi már soha többet ne találkozzunk, igaz?
Évekkel ezelőtt volt egy nagyon jó barátnőm, aztán úgy alakult hogy egy hülye miatt titkolni kellett a barátságunkat, titokban tudtunk csak suli után találkozni náluk, stb, aztán ez kiderült egy meggondolatlan kép miatt és kénytelen voltam megszüntetni a barátságot. Ennek már 7 éve azóta nem láttam.
Egyszer jött tőle egy üzenet facebookon hogy ki miatt volt ez az egész dolog meg hogy sajnálja az egészet és hogy milyen jó barátnők voltunk, de egy hónap után láttam az engedélykérést és már nem élt a profilja :((
facen nincs fent, meg sehol nem találom, semmilyen profilról régi telefonszámokat akkor dühömben kitöröltem, nekem azóta meg más emberek miatt olyanok a beállításaim hogy nem lehet jelölni és nem tud nekem ismeretlen ember üzenetet küldeni.
Sokszor annyira hiányzik, mostanában valamiért egyre többet gondolok rá.
De ezek szerint nekünk már nincs dolgunk egymással?
25/n
Csak én olvastam elsőre, hogy Soros? :D
Amúgy te alakitod a sorsodat, még ha nincs is felette teljes "hatalmad".
a helyzet az hogy anno azért ment szét a barátságunk mert ő összejött egy pasival aki egy darabig tök normális volt velem, de azért hirtelen nagyon ellenségesre váltott,és korlátozta őt! ezért egy idő után már titkolnunk kellett a barátságot, és suli után én akkor találkoztam vele amikor nem a pasijával találkozott. illetve péntekenként nála aludtam aztán ő hétvégére ment a pasijához aludni.. ez ment évekig. aztán mi hülyék kitaláltunk hogy csinálunk egy facebook kamu profilt, amivel nem is lett volna baj. de kiraktunk rá egy közös képet és ezt a pasija valahogy meglátta, na akkor oltári nagy balhé lett, utoljára még találkoztunk, ő akkor ment magyarázkodni a pasijához, megbeszéltük hogy megvárom egy helyen utána, vártam de nem jött :( pedig olyan jó lett volna ha vissza jön és elmondja hogy innentől már szabadon barátkozhatunk, csak mi vagyunk már egymásnak! órákig vártam aztán haza mentem, nem tudtam mit csinálni :( késő délután jött egy sms a telefonomra az ő számáról hogyha továbbra is zaklatom őt, akkor fel fognak jelenteni.
mondom mi van?? ő is mindig várta a talikat, mondta hogy akar találkozni, fontos vagyok neki, fontosabb is mint a pasija. nem reagáltam az smsre. másnap reggel felmentem a közös facebookra és ott azt írta nekem hogy nagy gáz van, de majd még találkozunk, aztán törölte a facebook fiókot és megváltoztatta a jelszót hogy ne tudjak be lépni...
2017es kép még megtalálható róluk hogy akkor még együtt voltak.
2019 nyarán írta ezt az üzenetet nekem , hogy nincsenek már együtt és mindenről a pasi tehetett és hogy olyan jó barátnők voltunk. de már az is eszembe jutott hogy mi van ha a pasi szórakozik csak velem, ál profilról. nem jött engedélykérés, és ott volt a rejtett kérések közt, egy hónapra a küldéstől tudtam elolvasni és már nem élt a profil, pedig persze azonnal válaszoltam volna.
több okból nem keresem. mi van ha azóta megint együtt vannak? mi van ha tényleg csak a pasi írt nekem és nem ő?
szerintetek? :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!