A sors azt akarja hogy mi már soha többet ne találkozzunk, igaz?
Évekkel ezelőtt volt egy nagyon jó barátnőm, aztán úgy alakult hogy egy hülye miatt titkolni kellett a barátságunkat, titokban tudtunk csak suli után találkozni náluk, stb, aztán ez kiderült egy meggondolatlan kép miatt és kénytelen voltam megszüntetni a barátságot. Ennek már 7 éve azóta nem láttam.
Egyszer jött tőle egy üzenet facebookon hogy ki miatt volt ez az egész dolog meg hogy sajnálja az egészet és hogy milyen jó barátnők voltunk, de egy hónap után láttam az engedélykérést és már nem élt a profilja :((
facen nincs fent, meg sehol nem találom, semmilyen profilról régi telefonszámokat akkor dühömben kitöröltem, nekem azóta meg más emberek miatt olyanok a beállításaim hogy nem lehet jelölni és nem tud nekem ismeretlen ember üzenetet küldeni.
Sokszor annyira hiányzik, mostanában valamiért egyre többet gondolok rá.
De ezek szerint nekünk már nincs dolgunk egymással?
25/n
" Egyszer jött tőle egy üzenet facebookon hogy ki miatt volt ez az egész dolog meg hogy sajnálja az egészet és hogy milyen jó barátnők voltunk, de egy hónap után láttam az engedélykérést és már nem élt a profilja "
Arany szíve, de kedves.... hogy az ilyen menne oda, ahova menni akar!
Felejtsd el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!