Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A sors azt akarja hogy mi már...

A sors azt akarja hogy mi már soha többet ne találkozzunk, igaz?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt volt egy nagyon jó barátnőm, aztán úgy alakult hogy egy hülye miatt titkolni kellett a barátságunkat, titokban tudtunk csak suli után találkozni náluk, stb, aztán ez kiderült egy meggondolatlan kép miatt és kénytelen voltam megszüntetni a barátságot. Ennek már 7 éve azóta nem láttam.

Egyszer jött tőle egy üzenet facebookon hogy ki miatt volt ez az egész dolog meg hogy sajnálja az egészet és hogy milyen jó barátnők voltunk, de egy hónap után láttam az engedélykérést és már nem élt a profilja :((

facen nincs fent, meg sehol nem találom, semmilyen profilról régi telefonszámokat akkor dühömben kitöröltem, nekem azóta meg más emberek miatt olyanok a beállításaim hogy nem lehet jelölni és nem tud nekem ismeretlen ember üzenetet küldeni.

Sokszor annyira hiányzik, mostanában valamiért egyre többet gondolok rá.

De ezek szerint nekünk már nincs dolgunk egymással?

25/n

2021. máj. 18. 11:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ok
2021. máj. 18. 14:15
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
A sors akadályozza, hogy találkozzatok vagy bármi. Lehet, hogy valójában rossz ember, csak te nem látod, csak nézed és lehet, hogy valami felsőbb identitás vigyáz rád és így szakított szét titeket. Mindennek megvan a miértje, mindennek oka van.
2021. máj. 18. 15:26
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Egy próbát megéd, nincs közös ismerősötök? Bár engem elgondolkodtatna, hogy milyen barátnő az, aki a pasija hatására eldob engem. Ha egy összeveszés miatt, az megint más.
2021. máj. 18. 17:05
 14/22 A kérdező kommentje:
Végül ma ráírtam a közös ismerősre. Kíváncsi leszek mi lesz ebből
2021. máj. 18. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

" Egyszer jött tőle egy üzenet facebookon hogy ki miatt volt ez az egész dolog meg hogy sajnálja az egészet és hogy milyen jó barátnők voltunk, de egy hónap után láttam az engedélykérést és már nem élt a profilja "

Arany szíve, de kedves.... hogy az ilyen menne oda, ahova menni akar!

Felejtsd el!

2021. máj. 19. 02:56
 16/22 A kérdező kommentje:
felvettük ma a kapcsolatot.
2021. máj. 19. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Az szuper! és jól alakultak a dolgok?
2021. máj. 19. 12:12
 18/22 A kérdező kommentje:
úgy tűnik. :) lehet jövő héten még össze is futunk, ő ajánlotta fel. jelenleg nagyon furcsán érzem magam jó értelemben
2021. máj. 19. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
De kutya nő vagy, még te futsz utána. 🤣🤣
2021. máj. 19. 12:34
 20/22 anonim ***** válasza:
16%
CSak érdekel, hogy ebből lesz testi vonzalom is?
2021. máj. 19. 13:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!