Mivel tudod bizonyítani hogy a föld gömb, és nem lapos?
1 kép nem bizonyíték, a szöveg nem bizonyíték. Bárki írhat bármit, a képeket át lehet szerkeszteni.
Én viszont látom hogy lapos.
Te átlag emberként, anélkül hogy kirepülnél az űrbe, mivel tudod bizonyítani, hogy a föld gömb?
Nem tudod bizonyítani.
Én prof.Szélyes Sándor oldalán azt olvastam, hogy egy kupola van felettünk és arra van ráfestve vagy lámpával megvilágítva a csillagok. Ez a kupola a déli sarkkörön túl van, ahova az emberek nem mennek, mert azt hiszik nincs ott semmi és hideg van. A hideget meg nem szeretik
Aztán volt az a nácik elmenekültek az antarktiszi bázisaikra elmélet és Byrd Admirális flottáját a foo-fighterekkel szétcincálták vonalat képviselők szerint van ott egy féregjárat, nem térkapu. Mert a délisarkon fényképeztek jeges medvét, ami csak az északin él, tehát van ott egy átjáró.
Több irányba is elágazik az elmélet. Ha kiengedik Sándort a sittről meg kell kérdezni most hogy is van ez?
"Ezért mutat az északi sarokra az iránytű, mert déli sarok nincsen."
Kész, meghaltam :D
Néha amúgy nehéz eldönteni, hogy az ilyen ember sötét, mint egy fekete lyuk vagy csak troll.
#30 Noormális?? Mindjárt sarkon fordulok..
Azt hiszem így matematikailag is bizonyítható:
Állj be északi irányba menj 100 km-t észak, kelet, dél irányában, majd fordulj nyugatra és menj addig, amíg vissza nem értél a kiinduló pontba.
Namost, ha sík lenne a föld, akkor MINDIG,mindenhonnan indulva ugyanoda érnél vissza.
Ha félgömb, akkor ez csak adott távon lenne igaz a középponttól adott sugárról indulva.
Viszont ha gömb, akkor az északi részen a 4. szakasz (délebbi, északira merőleges) hosszabbra jön ki, a déli félgömbön meg fordítva.
A két sarkon és az egyenlítő mentén adott távolságról indulva működne (nem pont 50km)
#36-osként kicsit egyértelműsítem:
Állj be északi irányba menj 100 km-t észak, kelet, dél irányában, majd fordulj nyugatra és menj addig, amíg vissza nem értél a kiinduló pontba.
Lesz 4 szakasz a 2. és 4. hossza számít, ami merőleges az észak-dél irányra.
Ha sík lenne a föld, akkor MINDIG,mindenhonnan indulva EGYFORMA HOSSZÚ LENNE ez a két szakasz.
Ha félgömb, akkor ez csak adott távon lenne igaz a középponttól adott sugárról indulva.
Ha gömb, akkor az északi részen a 4. szakasz (délebbi, északira merőleges) hosszabbra jön ki, a déli félgömbön meg fordítva.
A két sarkon és az egyenlítő mentén adott távolságról indulva működne (nem pont 50km)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!