Mivel tudod bizonyítani hogy a föld gömb, és nem lapos?
1 kép nem bizonyíték, a szöveg nem bizonyíték. Bárki írhat bármit, a képeket át lehet szerkeszteni.
Én viszont látom hogy lapos.
Te átlag emberként, anélkül hogy kirepülnél az űrbe, mivel tudod bizonyítani, hogy a föld gömb?
Nem tudod bizonyítani.
Attól még az nem a széle. Szerintem geometriailag egy geoidnak nem lehet széle.
A kérdező meg szerintem csak egy troll. Írták sok bizonyítékot, és szinte kizárt, hogy egyiket sem tudta felfogni.
A Föld lapos elmélet szerint az általunk ismert világ széle az antarktiszon van. Körülveszi az ismert világot. Felfedezők említették a leírásaikban, hogy az antarktisz egy hatalmas kiterjedésű terület aminek sosincs vége. Körülöleli a szárazföldeket. Nem véletlen hogy a repülőgépek csak abba az irányokba repülnek.
Pl miért nem repülnek dél-amerikából egyből afrikába? Miért mennek az elvileg sokkal messzebre levő európán át oda? A gömb földön ezt nem lehet megmagyarázni, de a leposon megérted egy pillantásra
53 #
Szerinted nem repülnek más irányba repülők, pl vízszintesen? Szerinted ennek oka az, hogy lapos a Föld? :D
Juuj, de sötét vagy
#53 Azért mert a távolság csak egy dolog
+ nem soha, de ritkán átrepülnek felette..
Tessék. Egy gömbön sokkal könnyebb lenne elmenni dél-amerikából ausztráliába vagy auzstráliába, sokkal rövidebb út lenne, de hatalmas kerülővel teszik meg. Miért? Mert egy lapos Földön ezek az útvonalak nem léteznek. [link]
ezt nézd meg https://www.youtube.com/watch?v=_GmuiDHjmPI
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!