Mivel tudod bizonyítani hogy a föld gömb, és nem lapos?
1 kép nem bizonyíték, a szöveg nem bizonyíték. Bárki írhat bármit, a képeket át lehet szerkeszteni.
Én viszont látom hogy lapos.
Te átlag emberként, anélkül hogy kirepülnél az űrbe, mivel tudod bizonyítani, hogy a föld gömb?
Nem tudod bizonyítani.
Ne haragudj kérdező, nem védek, nem támadok senkit. De te azt írtad kérdésedre fűzött válaszként (10-es válasz), hogy "Nem állítottam hogy lapos".
De, a kérdésed magyarázatához írtad, hogy "Én viszont látom hogy lapos". És, hogy "Azért mert lapos, de nem tökéletesen lapos hanem van benne egy pici ív." (21-es válasz).
De igen, azt állítod, hogy lapos. "Pici ívvel"
Peremesnek,van pereme csak ott még ember nem járt mert a föld olyan hatalmas .
Vagy direktbe nem mutatják be a világnak .
Kérdező egyébként ennek nagyon egyszerűen utánanézhetnél, de látszik ám hogy nem vagy egy észkombájn, vagy csak megjátszod.
22 Kérdező, ha lapos lenne, akkor lenne pereme, ugye és lenne közepe is? Akkor hol van ez a perem?"
A déli sark veszi körül elvileg a Földet. Ott a határ. Ezért mutat az északi sarokra az iránytű, mert déli sarok nincsen. Aki körbeutazta a déli sarkot a nagy felfedező, az is megírta, hogy ott végtelen jég van, ami körbeveszi a szárazföldeket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!