Ki lehet ölni az emberből a lelket?
Hátborzongató megérzéseim vannak a koronavírus elleni oltással kapcsolatban, amik nem hagynak nyugodni.
Ezek szerint azért kell rendszeresen oltatni, hogy az oltóanyag fokozatosan elnyomja az emberben a lelket, majd végül ki is ölje. Ki akarják irtani az érzéseinket, elsősorban a szeretetet. Minimum közömbössé, de inkább egymás ellenségeivé akarnak minket tenni, hogy még véletlenül se jusson eszünkbe összejönni és összefogni, mert az a hatalmuk végét jelentené.
Kedves #11! (#9 vagyok.)
Értem hogy mire gondolsz, de ebben a firmában nincs igazad. Hiába marad meg a lélek, ha elvágják a kapcsolatát a testtől. A vak embernek is vannak szemei, mégsem lát, mert a kapcsolata akadályozva van az agy felé.
Attól, hogy "benne van" a lélek, nem tud kifejteni hatást, mert megszűnik a kapcsolat. Magát a lelket valóban nem tudják úgy kivonni jelen tudásunk szerint hogy a test viszont életben maradjon, ezért a kettő közötti közvetítést, kapcsolatot kell ellehetetleníteni.
-
Akik negatív értékelést adtak, azok utánanéztek a válaszomban leírtaknak, vagy véletlenszerűen választottak a különböző színű pipák közül?
Oltottként nyilatkozom, hogy a lelkemnek nem esett két oltás után sem semmi bántódása.
Nem lettem zombi és nem csorog a nyálam, és nem támogatom a jelenlegi kormányt sem ^^
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Aham, nem is a sok konteós az agresszív ennél a kérdésnél sem...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1112..
Ott van a vihogós emojis válaszoló is, két profilról tolja az oltott emberek alázását. Nagyon belelendültetek, látszik, hogy egyre idegesebbek vagytok. És agresszívabbak.
Ennyi erővel túloldalon is vannak bunkó agresszív vélemények.
Múltkor személyesen le lettem ostobazva mert nincs szükségem az oltásra. Meg a kárörvendő hozzászólások amikor csak a védettek ülhetnek be kávézni meg kocsmázni, erre semmi szükség nem lenne örüljetek, hogy ti mehettek és kész.
Azon túl, hogy technikailag ez megoldhatatlan, mi értelme lenne megtennie a "hatalomnak"? Így is nagyon jól működik a világ, legalábbis azok számára, akiket te irányítónak gondolsz.
A legkevésbé veszélyes rab az, aki rabsága közben szabadnak gondolja magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!