Van itt olyan aki komolyan sátánista és ért ezekhez a dolgokhoz?
#18/9
köszi majd ranezek a videóra
A pszichológus mit mondott?
A templomos rosszulléten kívül még mi történt?
Nem szeretnék mindent mindenkivel megosztani inkább privátban írtam
Küzdj, ha támadás alatt vagy. Ha hangokat hallasz, vagy nyomasztó-ijesztő dolgokat látsz, ne ijedj meg, belül az önvalód sérthetetlen, a szemétkedések pedig csak a félelmeidet próbálják kihasználni, és ràd ijeszteni.
Figyelj befelé, érezz szeretetet és fényt a szívedben, és képzelj el ebből a fényből egy burkot magadra, ami áthatolhatatlan negatív szándékkal, és tartsd fent és erősítsd...ez általában elég.
nagyon nehéz nem félni és küzdeni de ahogy tudok igyekszem........
24#-es vagyok. Ez kicsit elcsépelt lesz.
A fizikai testünk csak egy "ruha"... mindenképp "elszakad"...van akinek 1 év alatt, van akinek 10 év, van akinek 100 évig tart...de nem vagy azonos vele. Minden nap úgy kell élni, mintha az a nap lenne a legfontosabb, mintha az a nap egy vizsga lenne, de rajtad kívül áll, hogy mikor halsz meg, és kb alig van beleszólásod normál esetben...szóval gondolatban vond meg a vállad, és lesz@rod a halált.
Mindannyian vagy szinte mindannyian félünk a haláltól és a szenvedéstől, ez a testel született tudat sajátja, ami a lélekkel párhuzamosan létezik, és ez a legaktívabb a mindennapi rutinban...de fontos hogy néha tudatosítsd magadban, a halál csak egy szokàsos állomás, nincs félni való tőle.
Nem tudom milyen stressz alatt vagy, de próbáld egy lépéssel hátrébbról nézni a helyzetet, a félelmeidet, vagy ha úgy érzed támadnak.
Kérhetsz segítséget ha úgy érzed nem boldogulsz, de erre Mihály Arkangyalt javasolnám....amikor "helyzet van", tisztán őszintén hívd, gondolj rá, vagy sikoltsd a nevét, és működik.
A sátán vonalat én nem eröltetném, de persze a te döntésed.
Sok sikert!
Szia. Nem tudom, hogy pontosan milyen helyzet áll fönn és mióta. Milyen jelek, tapasztalások, érzések vannak jelen.
Írj rám, ha még nem oldódott meg, mert azt sem tudjuk, hogy mi is történik. Volt valami előzménye pl.
#27 írtam...
#28 azért írtam több kérdést mert senki sem segít és állandóan csak azzal jöttök hogy pszichológushoz menjek. Senki nem érti meg és nem tudja hogy miket élek át pontosan. Magamat én is bolondnak tartom ezek után amikor nem vagyok az, csak mindenki ezt mondogatja. Meg hogy skizofrén vagyok. Kösz de nem. Teljesen egészséges vagyok csak volt néhány trauma az életemen amitől depis lettem de ez elmúlt. MÉG EGYSZER UTOLJÁRA ÍROM...ÉRTSÉTEK MÁÁR MEG HOGY NINCS BAJOM MENTÁLISAN CSAK MÁR GYŰLÖLÖM HOGY ENNYIRE SZKEPTIKUS MINDENKI ÉS TÖBB HETE KERESEK SEGÍTSÉGET DE NINCSEN, ÉS EZ MOST NEM CSAK A 28ASNAK SZÓL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!