Lehetek pogány ès sátánista egyszerre?
Ha olyan sátánista vagy aki nem hisz a sátánba se akkor te Lavey sátánista vagy. Látod látod ilyen is van. :D
És ha megvagy keresztelve se számít mert nem hiszel benne.
Én is megvagyok keresztelve csak én rendes Sátánista vagyok :3
Rituálisan megtagadod a kereszténységet és meg is vagy.
A keresztény szertartásoknak nincs kötőereje, így nincs mitől tartanod.
A Sátánisták is pogányok. Mindenki pogány, aki nem keresztény.
Nézd ha már gyakorló Lavey-sátánista vagy spirituális sátánista vagy neo-pogány, stb. vagy akkor nem számít hogy meg vagy keresztelve, már nem vagy keresztény.
Egyébként nem tudom miért lett lepontozva a 2-es válaszoló, a kereszténység elterjedése után tényleg azt nevezték pogánynak aki nem keresztény, a kereszténység elterjedése előtt pedig a vallástalan embert. A pogány nem szükségszerűen jelent politeistát vagy démon imádót, a muszlim arabokat is pogánynak tekintették a középkorban keresztények, pedig a muszlimok monoteisták nem pedig politeisták.
Nem ártana tisztában lenni a fogalmakkal pontozás előtt.
#6 Az ateisták a hitetlenek, a pogányság minden más vallás ami nem tartozik bele a 3 Abramahita vallásba ( Héber/Zsidó, Keresztény, Iszlám)
A régi vallásokat nevezzük pogány vallásoknak.
Szerintem lehetsz pogány és sátánista egyszerre. A Biblia le is írja Ászáf zsoltárában hogy vannak más istenek akik a világot uralják.
sátánistának lenni nem menő. pogánynak lenni sem menő.
Rombolni, pusztítani bárki tud, ez könnyű.
Tanulj meg építeni. Segíts másoknak, bármilyen élőlénynek a világban.
Rosszból már van elég, túl nagy a konkurencia.
Nyisd ki a Bibliát, Isten szólni akar hozzád. Most.
A régi népek vallásai sem a rombolásról szóltak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!