Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki komolyan...

Van itt olyan aki komolyan sátánista és ért ezekhez a dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Többit privátban mondanám

2021. ápr. 8. 21:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
55%
A gonoszság az emberi szívben rejlik, a lenti világ bünteti az emberi lelkeket az elkövetett bűneikért, gonoszságaikért (hogy jobbá váljanak, megtisztuljanak). Ha itt a földön megölsz egy embert, és börtönbe kerülsz miatta, akkor te vagy gonosz a társadalom szerint, vagy a bíró, aki elítélt, és a fegyőrök akik őriznek? Döntsd el magad.
2021. ápr. 9. 08:20
 12/36 anonim ***** válasza:
71%
11, ez nem zárja ki azt, amit írtam...
2021. ápr. 9. 08:26
 13/36 anonim ***** válasza:
71%
11, bár ki vesz rá a gonoszságra, ki játszadozik azon, hogy kísértésbe vigyen a Biblia szerint? Hát a Sátán. Most tekintsünk el attól, hogy létezik-e vagy sem, de aki hisz benne, az ebben mi vonzót lát?
2021. ápr. 9. 08:27
 14/36 A kérdező kommentje:

Mindenki azt követ amit szeretne. A saját döntése. Én nem követni szeretném...

segítségre szorulok amit már papoktól is kértem de még nem vagyok 18 így tőlük semmit se kaptam. Mivel már nem bírom sokáig ami történik velem ezért nincs máshoz fordulni.

2021. ápr. 9. 08:36
 15/36 anonim ***** válasza:
71%

14, persze saját döntése mindenkinek követni a gonoszságot, azonban a gonoszság mások ellen van. Így már nem csak saját dolog.....

"Mivel már nem bírom sokáig ami történik velem ezért nincs máshoz fordulni."

Szóval úgy érzed megszállott lettél?

2021. ápr. 9. 08:41
 16/36 A kérdező kommentje:
#15 Tudom furán hangzik és nyilván nem sokan hisznek ebben... de részlegesen már igen és pár nap szerintem már és ha nem kapok megfelelő segítséget én magam nem tudom legyőzni
2021. ápr. 9. 08:53
 17/36 anonim ***** válasza:
16, de szerintem ilyen,hogy egy megszállott 18 év alattin nem végzik el az ördögűzést. Persze előtte ki szokták vizsgálni, hogy valóban megszállás-e és nem esetleg valami pszichés, vagy egyéb betegség okozza. Te voltál a problémáddal orvosnál? Ja és konkrétan mik a problémáid, ami miatt úgy érzed, hogy részlegesen megszállott lettél, vagy megpróbálják átvenni feletted az uralmat a gonosz erők?
2021. ápr. 9. 08:58
 18/36 anonim ***** válasza:

Kérdező

9-es vagyok. A link amit küldtem abban 10-15 percben összefoglalva beszélnek a sátánizmusról.

2021. ápr. 9. 08:59
 19/36 anonim ***** válasza:

17 vagyok, jav.:

"de szerintem NINCS ilyen,hogy egy megszállott 18 év alattin nem végzik el az ördögűzést"

2021. ápr. 9. 09:02
 20/36 A kérdező kommentje:

Igen voltam pszichologusnal de szerintem a templomos rosszul let mindent megmagyaraz... de mas tünetem is van. Ördögűzést nem végeznek ezért nem kapok semmi segítséget. Ezért írtam ki ide a kérdést

2021. ápr. 9. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!