Sátánisták részt vehetnek az éjféli szent misén?
Figyelt kérdés
Sátán megengedi?2021. jan. 1. 19:41
2/9 Grimfox válasza:
Ha a sátánista nem hirdeti, hogy az, akkor bemehet, legfeljebb a szentségek kiszolgáltatása nem lesz rá hatással. (amennyiben azt vesszük alapul, hogy a mise alatt a hívekre áldást kér a pap, és ki is terjeszti rájuk)
A sátánisták világképében a sátán nem éppen az a fajta, aki problémát csinál abból, ha valaki kedve szerint cselekszik.
3/9 anonim válasza:
reszt venni reszt vehet, mert a pap nem fogja kidobni, de nem latom ertelmet hogy miert menne misere ?
4/9 Grimfox válasza:
Gondolom a kérdés lényege az volt, hogy a sátán is ugyanúgy tiltja e az istentiszteletet, mint ahogy isten a sátán tiszteletét.
5/9 anonim válasza:
A sátán a rosszakat bünteti, és a rosszak nem akarnak szent misére menni, így nekik kötelező xD
6/9 anonim válasza:
A sátán azt is megengedi, hogy letagad a hited ha bajba kerülnél miatta, így a misére járást is. Neki mindegy. Ha nem istent imádjuk nincs jelentősége.
7/9 anonim válasza:
Ki az a hülye Sátánista, aki beteszi a lábát egy templomba?
8/9 anonim válasza:
Akinek nagyon keresztény családja van és nem akarja őket megbántani, vagy tudatni velük a hitét.
9/9 anonim válasza:
Vannak olyan “hülye” sátánisták. Pl én :) Kénytelen voltam gimnáziumos koromba hiszen egyházi iskolába jelentkeztem, hiszen erős iskolák. De a kapcsolatom Sátánnal ugyan olyan hibátlan maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!