Alvásparalízis vs. Testelhagyás?
Figyelt kérdés
Többször volt részem alvásparalízis szerű dolgokban. De nem hiszem hogy csak annyi volt. Egyszer itthon maradtam suli helyett és feküdtem az ágyon. Hallani kezdtem azt a jellegzetes zúgást meg a bénulás és jött az a gondolat hogy látni akarom a barátnőmet. Erre olyan érzés votl mintha a a suliba mellette álltam volna, és láttam h melyik terembe volt és milyen szinű terítő van az asztalon (ebédlő is egyébként) Hallottam a hangját is..
Megkérdeztem utána a barátnőmet ezekről és stimmelt amit láttam... Szerintetek?
2010. aug. 19. 22:41
1/4 kayl18 válasza:
nekem egyszer volt paralízisem, durva volt, bár nem ijedtem meg csak azér kimentem a konyhába és felkapcsoltam a villanyt:D na annyi volt az egész, hogy úgy volt, hogy éjszaka felkeltem 2 másodpercig tartott a dolog és mikor felkeltem, éreztem, hogy pont az alvás és ébrenlét határán vagyok, mintha tényleg igaz lenne az hogy alvás közben a lélek kilép a testből, na és akkor abban a 3 másodpercben kinyitottam a szemem nagyon sötét volt, mivel éjszaka volt:D és a szoba sarkában, mármint a felettem lévő sarokban ott volt egy alak, de csak annyit láttam hogy sötét szürke, ilyen csúnya fej volt és csak a fejet láttam, elég furcsa volt, na de no para, mindenkivel előfordul:D
2/4 kayl18 válasza:
jah és ezt csak akkor láttam mikor az alvás és ébrenlét határán voltam, ilyen nagyon ritkán fordul elő egy ember életében, ezt hívják alvás paralízisnek, tesómé durvább volt, ő azt érezte hogy lenyomja valami az ágyban és nem tudott beszélni, ezt a legkönnyebb megmagyarázni, na de ha érdekel valakit az rákérdez:D
3/4 A kérdező kommentje:
hát ez elég durva.:D én probáltam multkor megszólalni de nem tudtam mint a rémálmokban kb. olyan homályos lett midnen mint amikoregyszer rosszullettem a melegbe és nagyon fura érzés volt...
2010. aug. 19. 23:32
4/4 anonim válasza:
én kb 5 éves koromtól vagy 10-13ig volt alváspaalízisem ha ezt annak lehet nevezni: kinyittottam a kezem és nem bírtam mozdulni, és olykor látni véltem egy fekete párducot ahogy felém ugrik hogy elharapja a torkom ürességet éreztem a szívemben és a tüdőmben mintha nem lennék és egyszercsak megmozdultam. nekem ez volt kb5-13 éves koromig. már régen nem volt csak olyan érzésem hogy nem tudok mozdulni de nem féltem semmi, visszaaludtam és utánna már minden ok volt :) EZ A HÉTEN HÉTFŐN IS VOLT :) de ez utóbbi szerintem testkilépés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!