Girlll3 kérdése:
Hogyan vonzhatom be az életembe azt, hogy szeressen az, akit szeretek, de ő mást szeret és nem tudom kiverni a fejemből, mert nincs más, akit képes lennék szeretni?
Figyelt kérdés
Arra is gondoltam, hogy talán mégis szeret, csak titkolja, de ez gondolom hülyeség.2021. márc. 15. 15:17
11/17 anonim válasza:
Nálam elvi dolog, hogy ha valaki kapcsolatban van, akkor nem hajtok rá. Tudom, ez manapság ritka.
Ha mindenképpen lépni akarsz, akkor alakítsd úgy a helyzetet, hogy egyértelműen kiderüljön akar-e tőled valamit. Nőként ne fuss utána, de jeleket küldhetsz neki, amiből észre fogja venni (jó esetben), hogy mit szeretnél.
12/17 anonim válasza:
Annyira mégsem jössz be neki, hogy cseréljen.
13/17 Grimfox válasza:
Ha mást szeret, és te elkezded "vonzani" azzal az akarata ellenére befolyásolod a gondolatait, érzéseit. Ez nem szeretet, ez birtoklási vágy. Ha nem tudod elérni, hogy téged szeressen, a vonzást, vagy bármi mást miért nem arra használod, hogy képessé tedd magad rá, hogy le tudj róla mondani? Nem egészséges megrögzötten ragaszkodni egy érzéshez, és nem egészséges, ha birtokolni akarsz valaki mást, uralni a gondolatait. Ez nem szeretet.
14/17 anonim válasza:
Rosszul gondolod, mindenkihez nagyon sok más ember illene, csak nem próbálkozik. Arra még nem gondoltál, hogy ha szereted a másikat, akkor őt nem kényszeríted arra, hogy csak téged szeressen ?
15/17 anonim válasza:
Akkorára kell híznod, hogy nagyobb legyen a gravitációd, mind a Földé. Beválallod?
16/17 anonim válasza:
en ugy tudom mindent lehet manipulalni de mas embereket nem, vagy csak reszben. Gondolj sokat valakire, eszebe fogsz jutni de ha nincs semmi erzelmi kotodese akkor mar el is felejti a gondolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!