Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Csak akkor vonzhatok be...

Csak akkor vonzhatok be konkrét személyt, ha benne is van vonzalom irántam?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt, aki tetszik, de régóta nem beszélünk és van is barátja (semmit nem tudok a kapcsolatukról). Viszont 1 hónapja leírtam, hogy egy hónapon belül megkeres, aztán többet nem is nagyon gondoltam rá, csak néha. És írt is. Azt írta, hogy meg akarja venni azt a videó játékot ami nekem is megvan, én hol vettem, szóval semmi közeledési szándék vagy ilyesmi nem volt benne. Ha megkeresett a határidőn belül úgy hogy nem vagyunk beszélő viszonyban, akkor végülis sikerült bevonzanom? Érdekelhetem? Csak akkor sikerül ha a másik is vonzódik, nem? Azoktól várok választ akik hisznek a vonzás törvényében, és nem hülyeségeket írogatnak csak! Köszönöm a segítséget!

29/F

2016. jún. 11. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Nőjj már fel.
2016. jún. 11. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem vagyok túlságosan ezoterikus beállítottságú, de egy időben mindenki a vonzásról beszélt. Én is kipróbáltam. Nekem annyiban sikerült, hogy aki érdekelt, azzal lett lehetőségem találkozni. Tehát, amikor sokat gondoltam rá, elképzeltem, hogy találkozunk, akkor tényleg egy héten többször is összefutottunk, láttuk egymást (pedig egyébként nem szoktunk találkozni). Utána mindig arra gondoltam, hogy ne csak lássuk egymást, de beszéljünk is. És a következő alkalommal oda is jött hozzám.

Mondjuk nem lett belőle semmi, mert ahogy megismertem, az már nem tetszett.

Szóval lehetőséget szerintem tudsz teremteni a bevonzással, de szerelmet nem.

2016. jún. 11. 17:57
 3/8 Fish1 ***** válasza:
82%

Ez még nem jelent semmit szerintem.

Az OK, hogy bevonzottad, hogy megkeressen. De gondolom nem fogalmaztad meg pontosan, hogy mi miatt vagy milyen szándékkal keressen meg, így csak ennyi történt. Ha a vonzás törvényét szeretnéd alkalmazni, akkor mindig pontosan fogalmazd meg, hogy mit szeretnél, illetve pontosan képzeld el.

2016. jún. 11. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Te magad mondod, hogy van barátja. Ez 29 éves korban már játék, mint a kamaszoknál. Akármennyire tetszik a lny, FOGLALT. Aljas, gusztustalan, szemét dolog lenne elcsábítani. És ha sikerúlne is, akkor az egy olyan lány, akit el lehet - és tőled ugyanúgy elcsábítja majd valaki.

Keress egy szingli lányt, akinek normálisan udvarolhatsz! Boldogabb leszel úgy, hidd el.

2016. jún. 11. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
*nem játék
2016. jún. 11. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:

#3: nem pontosan azt írtam, hogy megkeres egy hónapon belül, hanem hogy megkeres és kellek neki, ez lemaradt. De ennél pontosabban nem fogalmaztam.

Köszönöm mindenkinek a választ, kicsit tisztábban látok így már!

2016. jún. 12. 01:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy akkor hogy is van ez? Csak akkor válik valóra a kérésem, ha ő is vonzódik, nem? Ha rá hatott a vonzásom, akkor vonzódik hozzám?
2016. jún. 12. 01:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha valakit nem érdeklek egyáltalán, akkor nem hat rá semmi, nem?
2016. jún. 13. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!