Ikerláng/lélektárs lehet vagy nem? (többi lent)
KICSIT HOSSZÚ LESZ
reggel éreztem hogy valami történni fog. megismerkedtem egy fiúval (ő már előző este érezte hogy történni fog valami). egymás mellett kellett dolgoznunk. délelőtt már távolról észre vettem és boldogan indultam felé, észre vett ő is engem. együtt dolgoztunk egész nap. olyan érzés kapott el, hogy már 1000 éve ismerem, részéről is ugyanez volt. még aznap munka után 1 órát együtt töltöttünk, megölelt és utána el sem engedtük egymást mert valamilyen szinten érintenünk kellett a másikat. a hazafelé végig rá tudtam gondolni, otthon is sokszor eszembe jutott. mégis hiába vonzott mint a mágnes, taszított is iszonyatosan. még nem történt ilyen.
másnap haza kellett jönnöm a munkából, nagyon letört volt emiatt ő is, hiszen kérte a főnököt (aki bólintott a dologra) hogy egymás mellett dolgozhassunk. otthon este e-maileztünk,nagyon hiányoztam neki, és ő is nekem. megbeszéltük hogy találkozni fogunk. de egyszerűen tényleg nagyon vonz, de iszonyatosan taszít is valami, nem alakítanék ki kapcsolatot vele szerintem, megmarad egy ilyen plátói vonzalomnak ameddig bírjuk. nekem párom van és nem hagyom el soha, nagyon szertem, életem párja, és nem is csalom meg, de ez az egész annyira felkavar és fáj, mégis boldog vagyok és felemel ha együtt vagyunk. segítsetek!!
"már 1000 éve ismerem"
Eddig olvastam.
Vagy azok vagytok vagy szimplán muszáj tapasztalnotok dolgokat egymás miatt.
ne kiálts egyből ikerlángot.
Csak hogy tudd az nem igazán jó. Mert legtöbbeknek igen szarul jön ki.
kedves 3.!
nem teszem féltékennyé, nem érné meg, ez a plátói lesz amig birjuk dolog pedig annyit jelent h ha esetleg úgy érzem akkor véget vetek az ismertségünknek örökre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!